5.0

Şikayetvar.com Sitesi

önce - websitesi kategorisine zeynep__eses ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

İnternetin en işe yarar platformlarından bir tanesi şikayetvar.com'dur.Tüketici mahkemesi gibi her problemin çözülmesini sağlıyorlar.Herhangi bir firmadan şikayetiniz var ise o firmayi şikayet.var.com'a bildiriyorsunuz ve şikayet ediyorsunuz firma ile bağlantı kuruyorlar .Neticesi olumlu olursa sizinle ilgileniyorlar.

5

Daha önce birkaç kez şikayette bulunduğunu platform,önce üye oluyorsunuz Tc kimlik numaranızı veriyorsunuz,cep telefonu mail adresi gibi kişisel bilgileri verdikten sonra şikayetini detaylı bir biçimde yazıyorsunuz sonra sizi firma arıyor sonra da siteye geribildirimde bulunuyorsunuz sorun çözüldü mü diye?

5

Herhangi bir markayı araştırmak istediğimde ilk olarak şikayet var sitesine girerim. Böylece şikayetleri ve geri dönüşleri okurum ona göre marka ile ilgili bilgi edinirim. Şikayet var.com her marka için şikayet yazabilinen bir online sitedir.

paylaş - şikayet
5

Bu sitenin bilinirliği firmaların size daha çabuk dönüş yapmasını sağlıyor. Hatta size vir örnek vereyim, şikayet yazdığım firma hiç abartmıyorum şikayetim yayınlandıktan 15 dakika sonra arayarak durumla ilgilendi

5

Çok faydalı bir site. Tüm şikayetlerimden bu site aracılığı ile geri dönüş aldım. Firmalar prestijlerinin sarsılmaması için bu sitedeki şikayetinizi de kaldırmanızı talep ediyor kibarca. Gayet akıllıca ve faydalı bir platform.

5

Tüketicilerin üretici ve satıcılarla yaşadıkları her türlü sorunu yazabildikleri bir platformdur. Bazen en hızlı çözümler bu site sayesinde bulunabilir. Firmalar kendileri ile olumsuz tecrübelerin internet ortamında herkese açık olarak çözümsüz kalmasını istemedikleri için şikayetlere cevap verir ve çözmeye çalışır.

5

Şikayet var sitesi oldukça kullanışlı olan ve güzel bir sitedir. Firmalar hakkında, firmanın ürünleri hakkında veya firmanın çalışanları hakkında ilgili yere şikayet yazılarak diğer kullanıcıların bilgilenmesi sağlanabilir. Ayrıca bu sayede geri dönüş yapıp sorunu çözen firmalarda vardır.

5

Şikayetvar.com sitesi, insanların türlü türlü markalarım türlü türlü ürünlerinden ve hizmetlerinden memnun kalmadıklarında memnuniyetsizliklerini ve şikayetlerini belirttikleri sitedir. Bu site yararlı ve kullanışlı bir sitedir. Sitede markalar bazen şikayetlere cevap verirler ve şikayetçi olan insanların sorunlarını halletmeye çalışırlar. Ama çoğu zaman markalar şikayetlere cevap vermiyor. Ayrıca sitede memnuniyet ve şikayet oranı da göeünüyor. Bir ürünü almadan önce buradan o üründen ne kadar memnun kalındığı kontrol edilebilir.

Şikayetvar.com Sitesi ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.