4.2

Fotoğraf Çekmek

önce - kişi kategorisine Meralugur ekledi.
84 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Herkes ani kalsın diye fotoğraf çekmeyi çok sever. Milyonlarca insan çektirir ve sever çok uzun kalır ve hata geçmişine donerbilirsin o fotoğraf sayesinde.

5

Fotoğraf çekmeyi değilde çekinmeyi çok severim her gittiğim mekanda her gittiğim yerde fotoğraf çekinirim hemen hemen hergünde selfie çekerim seviyorum fotoğraflarımın olması ve hepsini saklarım yıllar geçtikçe açar bakarım teşefonumun hafızası bu yüzden çok çabuk doluyor olsada asla vazgeçmiyorum çekinmekten

paylaş - şikayet
5

Fotoğraf çekmek güzeldir ama telefon iyi çekmiyor o sıkıntı her insan foto çekmeyi sever

5

Anı ölümsüzleştirmektir. Fakat şu an konserlerde veya bu tarz etkinliklerde insanlar o anı izlemekten çok fotoğraf, video çekiyorlar. Ben anı yaşama taraftarıyım.

3

Başkalarını çekmek konusunda mükemmel olup kendime gelince değilim.Bu beni üzsede yinede fotoğraf çekmeye bayılıyorum

3

Başkalarıni çekmeyi sevmem ama biri beni çekerse daha iyi olur çünkü benim karsimdaki fotoğrafını çektiğim insan fotoğrafı begenmeyince moralim bozuluyor

4

Günümüz sosyal medyasında çok fazla kişinin yapmış oldugu bir eylem olan fotograf çekme eylemidir hatta telefonlar günümüzde her yeni telefonda telefon içerigi değişmez kamera megapixel i değişmektedir

4

Fotoğraf çekmek ve güzel fotoğraf çekmek farklıdır ve güzel resim çekmek heves ve ilgi ister. Fotoğraf çekmeyi seven insanlar kendilerini bu konuda geliştirmek için fotoğrafcılk kurslarına gidiyor yada fotoğrafcılık okuyorlar daha sonra işi daha iyi yapabilmek için profosyonel makinalar ve lensler kullanıyorlar tabiki bu şekilde fotoğraf kalitesi ve güzelliği de artıyor.

5

halk arasında ortala çek diye tarif ettigi minimum görme yetenegine sahip herkesin icra edebildigi selfie ile yeni bir boyuta taşınmış bir sanat dalının eylemi.

5

Fotoğraf çekmek aslında bir hobi yalnız günümüzde bu bir mesleğe dönüşmüş durumda. Her ne kadar fotoğraf çekmek için profesyonel pahalı makinelere ihtiyacımız olduğunu düşünsekte günümüz teknolojisi ile iyi bir telefon ile güzel işler yapabilmekteyiz özellikle iphone x serisi telefonlar ile.

4

Selfi olsun ,manzara çekim olsun ,ürün çekim olsun,kıyafet çekim olsun birçok şeyi fotoğrafını çekeriz.

paylaş - şikayet
3

cok istiyorum fotograf cekinmek çektirmek cekmek om oyle bir yetenegim yok

5

Fotoğraf çekmek eskilerden daha bir popülerdi fotoğraf makineleri ile çekilen fotoğraflar hatıra olarak fotoğraf albümlerine konulurdu günümüzde fotoğraf çekmek biraz daha hobi oldu cep telefonlarının kamerası ile sürekli fotoğraf çekmek ve sanal ortamlarda paylaşım yapmak teknolojinin gelişmesiyle daha da arttı fotoğraf çekmek değişik pozlar vererek kişinin kendisini ya da başkası tarafından görüntüsünün kaydedilmesidir

4

Fotoğraf çekmek benim ilgi duyduğum alanlardan birisidir. Bu hobiyi bir iş haline getirmiş bulunmaktayım ve bu durumdan mutluyum.

5

Fotoğraf çekmek artık çok saçmalamış bir hale gelmekte çünkü fotoğraf çekmek eskiden zordu yani bir sanattı simi ise telefon al çek kamera al çek böyle hatamı olur

3

Fotoğraf digital fotoğraf makinesiyle ya da telefonla çekilir. Genellikle efektleriyle de oynanılır. Ben arkadaşlarımın fotoğrafını cok iyi çekerim ama onlar benim fotoğraflarımı pek çekmezler.

5

Fotoğraf çekmek bir tutkudur bence çünkü bunu ben kendimden emin olarak konuşuyorum ve kendi fotoğraf makinam var seve seve fotoğraf çekiyorum evet işim bu seve seve de yaparım

5

Herkesin bulunduğu anı ölümsüzleştirmek için yaptığı bir eylemdir. Ve genellikle mutlu olduğumuz anları fotoğrafla ölümsüzleştirmek isteriz ki ilerde bizden sonra geriye hatıra olarak kalsın diye.

5

Güzel ama çekerken anı yaşamayı da unutmamak lazım... Şahsen çekmeyi severim ama çektirmek pek bana göre değil...

5

Fotoğraf çekmek, özellikle akıllı telefonların kullanımının yaygınlaşmasıyla kimilerinin çok sık kimilerinin ise zaman zaman yaptığı bir eylemdir. Fotoğraf çekmek, o an insanın hoşuna giden bir manzarayı bir çiçeği, bir hayvanı çekmesiyle anı ölümsüzleştirme amaçlı yapılan eylemdir.

5

Fotoğraf çekmek bir hobidir. Doğanın, insanların, manzaranın, hayvanların kısacası her şeyin fotoğrafını çekebilirsiniz. Eskiden filmli fotoğraf makineleri vardı ama şimdi her yerde dijital olanları yaygın. Böylece usb veya hafıza kartı aracılığı ile bilgisayara aktarıp her yerde paylaşabilme imkanı bulabiliyorsunuz. İsteğe göre fotoğrafçıdan da çıkarılabilir. Ben fotoğraf çekmeyi çok severim ama çekinmeye karşı fobim var :)

5

Eskiden daha zor olan artık cep telefonlarımız ve bilgisayarla kolay çekildiğimiz hadise. Genelde insanlar iyi veya kötü bir anı ölümsüzleştirmek istese de bazıları günümüzde özellikle en gereksiz gündelik ayrıntıları bile fotoğrafını çekmektedir. tam bir megolaman ve fotoğraf çekme çılgınlığı insanlığı ele geçirmiş durumdadır.

5

Fotoğraf çekmek eskiden sadece fotoğrafçıların yapmış olduğu bir işti. Eskiden fotoğraf makineleri ile çeker 36 pozun bitmesini bekledikten sonra gidip tabettirip ve bakıp "A burada ne kadar çirkin çıkmışım ya bu film yanmış" dediğimiz bir olaydır. Fakat şimdi tüm cep telefonlarında fotoğraf makinesi olduğu için hemen hemen herkes fotoğraf çekmesini bilsin ya da bilmesin birer fotoğrafçı olmuştur. Herkes cep telefon elinde tak tak tak oradaki manzaraların, buradaki suyun ya da kendi resmini çekip durmaktadır. Fotoğraf çekmek aslında bir sanattır, fakat bu cep telefonuna düştüğünden beri tamamen ayağa düştü.

paylaş - şikayet
4

fotoğraf çekmek bir fotoğraf makinesi ile çekilir bunun için öncelikle bir fotoğraf makinesi olması gerekir fotoğraf makinelerinnde şu anda digital olanlarıda vardır önceden filmler vardı vede onlarla uğraşırdık ama şimdi öyle değil resimleri bilgisayara atıyoruz vede çıktı almadan bakıyoruz.bunlarında mesela 12 40 hatta 2000 mp lere kadarda olanları da vardır.

4

Cep telefonları veya tabletlerle, bulunduğumuz ortamdan güzel bir hatıra kalması için o anın görsel olarak kaydedilmesidir.

Fotoğraf Çekmek ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.