4.0

Neden Ap gelmiyo

önce - kişi kategorisine Arzu ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Ap kuru düşünce ap ler cogalicak denildi ama yazıyorum yazıyorum kaç gündür ap gelmiyo .Kurda düşük ap de yok ne olcak peki..

paylaş - şikayet
5

Ben de yaziyorum ama cok az ap aldim bugun. Cok da ozenerek dikkatli yazıyorum ama olmuyor. Herhalde artık ince eleyip sık dokuyorlar ap verirken.

5

Sistemde sadece mesaj yazarak AP kazanamazsın bilgi verici öz ve kendinizin yazması lazım biryerden kopyalarsanız sistem otomatik algılar ve size AP vermez biraz uğraşın sonuçta ne ekersen onu biçersin.

5

Ugrasıyorum ama hlen daha ap gelmıyor cevap yazıyorum uzun uzun soru soruyorum 1 yada 2 ap geliyor ama bi bakmısım 30 ap alınmıs sistem tarafından bi gerekce bile gösterilmeden bu kadar ugrasıyoruz caba gösteriyoruz zaman harcıyoruz ozamn emeğimizn karsılıgını verin ap verin yada ap lerin degeri artsın cvp veriyoruz ap yok soru soruyoruz ap yok anlamadım ben bişe anlayam varsa banada anlatsın bileyim bari

4

Hesabını onaylaman gerekiyor yardımcı olabilirim mesaj atarsan

3

Ben de bugün sadece 52 Ap kazanmışım. İstatiatiklerime bakınca gerçekten üzüldüm 52 nedir ya :)) millet günde 500-1000 Ap kazanıyor. Ama benim Ap kazanamamdaki asıl sebep siteye sık sık giremiyo olmam. Burada vakit geçiremeyince soru da soramıyorum cevap da veremiyorum. Dolayısıyla Ap de kazanamıyorum. Bir an önce bu final haftam bitse de bol bol soru cevaplasam diye bekliyorum :)

3

Abi ben gün-de en az 2 saatimi bu siteye ayırıyorum fakat 2 günde 82 Ap kazanabildim millete bakıyorum 2 soruda 10 Ap kazanıyorlar acaba bu işte iş mi var ama tek bildiğim bi şey var sorulara ne kadar çok uzun cevap verirsen o kadar ap kazanıyorsun

2

Ben ocak ve şubat aylarında reklam az oluyor diye biliyorum. Bi sebeple ap gelmiyor olabilir. Çünkü kazançları yok. Mart ayı itibariyle kazançların artacağını düşünüyorum.

paylaş - şikayet

Neden Ap gelmiyo ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.