4.7

Kedi isimleri

önce - diğer kategorisine Korcen ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Kedilere cinslerine ve fiziksel özelliklerine göre isim konur genellikle ama sıklıkla kullanılan belli başlı isimler de vardır,bunlar;Pamuk,Minnoş,Boncuk,Ponçik,Tarçın,Çakıl,Lokum,minik,fındık,şeker,Minnoş,Paris,Susam,Yumoş,MinnakTopak,Nazlı,Helva,Pıtırcık,Marul...

3

Nedense şuanda aklıma kötü kedi şerafettin geldi:D

paylaş - şikayet
5

Kediler tatlı mı tatlı hayvanlardır vu yüzden onlara kendileri gibi tatlı, sevimli isimler konulur. Minnoş, Pamuk, Parçın gibi tatlış isimler konulabilir. Genelde benzer isimler konulur.

5

Artık evlerimizde beslediğimiz kediler rengine cinsinine göre isimlendirilir gunumuzde nasil insan isimleri genellikle Mehmet,Ali vb. İsimleri sıradanlaştıysa kedilerdede minnoş pamuk pıtır gibi isimler sıradanlaşmıştır.

5

bir sürü kedi isimleri vardır say say bitmez aklıma gelenleri sayayım mesela kuma parçık babnik tekir esmeralda balaban chp nin kedisi şarlo panti elvin atom limon belkıs fiyonk benekli tatlı perçemli matilda tonik bufy pofuduk maviş çarpık moli sandy yumak yumuş zirzop mülayim çomar çopar gibi bir çok isim vardır bu isimlerin bir çoğu diğer hayvanlar içinde mesela köpekler içinde kullanılırlar..

5

Kediler harika canlılar bence en güzel kedi benim kedim ismi tarçın.

Kedi isimleri ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.