4.5

forvet

önce - oyun kategorisine elifiniz33 ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Futbolda kaleye en yakın konumda oynayan oyunculara forvet oyuncusu denir. Santrfor forvette bir mevkidir. Amaçları gol atmak olan hücum oyuncularidir.

5

forvet türkçemiz de akıncı anlamına gelir.futbolda futbol takımlarında oynayan vede karşı takıma gol atması için çalışan futbolcudur.yani hücum oyuncusudur.genelde kısa boylu da olurlar.çünkü çok hızlı vede kıvrak hareketler yapabilmeleri de gerekir.yani seri bir şekilde hareket etmeleri vede pasta atmaları da gerekir.bazende kendi orta sahasına da yardım etmeleri gerekirse yardım eder.

5

Forvet futbolda saha dikine 3 parsele ayrıldıgına rakip kaleye en yakın parselde konumlanan oyuncuların tümüne verilen işimdir futbol yorumcuları bu parsel için 3. Bölge dyede basseder

5

Forvet özellikle futbolda hücum oyuncularına verilen genel addır.. ortada oynayan ve öncelikli görevi gol atmak olan oyuncu santrfor, sağdaki oyuncu sağ açık, soldaki oyuncu sol açık olarak da adlandırılır.. bu oyuncuların öncelikli görevi yapacakları ortalarla santrforu beslemektir..

3

futbolda takımın gol atabilecek en ileri ucunda oynayan oyuncunun bölgesidir

5

Forvet futbolda kullanılan bir kelimedir. Takımın en ilerisinde görev alan ve çoğunlukla gole katkı sağlayan oyunculara mevki olarak forvey adı verilir. Bu oyuncular gol atmakla yükümlüdürler.

3

Forvet genellikle futbol için kullanılan bir terimdir. Futbol ise 11 kişiyle oynanan ve kabaca defans, orta saha ve forvetten oluşan spor dalıdır. Buradaki forvet ileri uç oyuncusunun topu ağlarla buluşturması gereken pozisyonu ifade etmektedir.

5

Forvet, rakip kaleye yakın gole dönük olan futbolcunun durduğu mevkidir. bu mevkide genellikle golcü futbolcular oynamaktadır.

forvet ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.