4.8

Rus ruleti

önce - diğer kategorisine Ormanci ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Ruslara özdeşleşen bir hadise olup adeta düelloyu andırır.Karşılıklı olarak silahın sakağa tutularak içinde ki tek kurşunun kime denk gelirse kaybedeceği ve öleceği andır.Risli durumlara örnek olarak tanımlanır.Boyle saçmalıklar geride kalması iyi olur.

4

altıpatlarla oynanan ölümcül bir şans oyunu. Tabancaya tek bir kurşun yerleştirilir ve kurşunun yeri belli olmayacak şekilde top çevirilir. oyuncular sırayla tabancayı şakaklarına dayarlar ve tetiği çekmek suretiyle şanslarını denerler.

5

Rus ruleti dek insanların bazı sebeplerden dolayi insanların bir birleri ile yarışmak kazanmak karşıdaki ortadan kaldırmak karşısındaki kendisinin galip gelmesi amacıyla yapılan bir tür hayat alabilen oyundur.insanlar bu oyu için bir adet toplu taca ile içerisindeki 6 mermi 5 ini çıkarırlar vede bir adet mermi kalir vede çevrilerek tatil çekilir vede kimde patlatma o kaybeder patlamaya kazanmış olur .

5

Smith wesson marka silahla oynanilan bir oyundur silahin icinde sadece bir mermi birakilir merminin oldugu bolum donderilerek oyun baslar sırasıyla kafalarına dayayıp tetigi cekerler ve oyun birinin ölmesiyle son bulur.

Rus ruleti ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.