4.4

Beslenme çantası

önce - diğer kategorisine Ormanci ekledi.
18 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

İlkokulda elimizde beslenme çantası boynumuzda suluk okula koşardık çocukluk işte farklı zamanlardı.Beslenme çantasında fix menü zeytin peynir ekmek ve meyve suyu vardı .Bazı zamanlar yemezdim direkt eve getirirdim.Değişik zamanlardı yaşayan bilir.

5

Beslenme çantası insanların özelliklede çocukların belli zamanlarda yemek yemeli için vede bu yemeklerin koyulmak vede taşınması için yapılmış olan çantalar denir.bu çantalar çocuklarda genellikle ana okullarında kullanılırlar .un içerisinde kek gibi meyve suları gibi şeyler tost bazende çikolataları taşırlar vede okullarında yerler.ilk okullardan kullanılırlar. Uzak okullara giden çocuklar genelde kullanılırlar.

5

Genelde ilkokul ögrenvilerinin okula gitmeden önce okulda yemek için hazırlanıp beslenme çantasına koyarak okulda aç kalmamaları için çantaya denir

5

Genelde ilkokul ögrenvilerinin okula gitmeden önce okulda yemek için hazırlanıp beslenme çantasına koyarak okulda aç kalmamaları için çantaya denir

5

Anasınıfı ve ilkokuldayken annelerimizin içine yiyecek koyduğu çantadır. O çantayı okula götürürdük ve beslenme saati geldiğinde hepimiz çantalarımızı açar, yemeklerimizi yerdik. İçecek, meyve her şey vardı içinde. Sonradan okullarda çocukların arkadaşlarının getirdiği yiyecekleri kıskanmaması için günlük beslenme listeleri yapıldı. Bu sayede bütün çocuklar o gün aynı yiyecekleri getirip yediler.

4

Bende çocukluk yaşlarımız çok güzel ve çok değerliydi. Şuan 20 yaşındayım tabi bu yaşlar da çok güzel gençliğin tam ortaları değerini bilmek gerekir.

paylaş - şikayet
5

Daha çok okula yeni başlayan ya da ilkokul öğrencilerinin okullarda yemek yemek için evde anneleri tarafından hazırlanan ya da hazır yitecekler satın alınıp çantaya konulması ve bu çantayı öğrenci okula götürür orada belli saatlerde her gün çantasını açar yemeğini yerdi ellerimizde taşırdık zorunlu bir ihtiyaç olurdu beslenme çantaları

5

İlkokul yıllarında annemizin evde hazirlayıp icine yiyecekleri biraktigi boyuna asilan minik çanta ama gün geçtikçe bu beslenme çantaları artık hazirlanmiyor ilkokula giden cocuklara para verilip fast fooda yönlendiriliyor çocuklar.

4

Sadece ilk ve ortaokulda değil üniverste ve iş hayatında da yapılması gereken şey.Hem sağlıklı olmanızı hem de para biriktirmenizi sağlar.

3

her yaştan her kesimden insanın gün içinde enerji ihtiyacını karşılayabilmesi için içinde yiyecek ve içecek taşıyabileceği aperatif bir beslenme yöntemidir.

2

Beslenme çantası ilk okula giden çocukların acıktıklarında evde hazırlanan yemekleri yiyebilmeleri için yapılmış bir çantadır. Anneler çocukları için evde hazırladığı ekmek arası yiyecekleri beslenme çantalarını koyarlardı annesi çalışan çocukların çantalarına ise hazır yiyecekler satın alınıp konurdu çocuklar teneffüslerde bu çantanın içinde ki yiyecekleri yerdi.

5

Vay be üstat biz de ufak en azından beslenme çantası kullan evet beslenme çantası olması gereken olmazsa olmazlardan bizi okula bağlayan okula ise bize bir eğitim geçtim eğitim bizlere bir beslenme çantasından ibarettir yani şöyle beslenme çatısı ufak çocuklar için değilde büyükler içinde yapılmış büyük bir faaliyettir

5

İlkokul zamanında vardı bende ve annemlere birkaç tane aldırmıştım kıyafetime göre ve o gün ki modums göre farklı beslenme çantası takardım. En sevdiğim beslenme çantam da Barbieli bir tane vardı oydu. Hala evde durur ve saklarım. Onun yanına bir de suluk takılırdı boyna öyle sallana sallana giderdim okula. Çok güzel zamanlardı.

5

ilkokul zamanlarında çoçukların okulda bir şeyler yemesi için hazırlanan minik çantaya beslenme çantası denir. çoçuklar boyunlarına asıp okullara götürürler.

5

Beslenme çantası ilkokuldaki çocukların öğlenleri ye bilmeleri için evden ailelerin hazırladıkları yemeklerin konulduğu çantaya denir beslenme çantalarını içinde genellikle sandviç elma veya Muz gibi meyve meyve suyu veya süt olur beslenme dolapları da vardır beslenme çantaları konulur Hey gidi güzel günler çok güzel günlerde

paylaş - şikayet
5

Beslenme çantası, özellikle ilkokul sıralarında kullandığımız içerisine yiyecek ve içecek konan bez çantalardır. Yemeklerimizi okulun beslenme saatlerinde hep birlikte yerdik. Öğretmenimiz her güne uygun bir liste verirdi ve bizde beslenmemize onları koyardık.

5

Genelde küçük olan kreş, ana okulu, ilk okul gibi sınıflarda okuyan çocuklara verilen genelde küçük bir çanta içine konan sandviç muz süt, meyve suyu gibi yiyeceklerin ve içeceklerin konduğu özel olarak üretilen çantadır. Bu çantalar genelde okul çantasında ayrı satılacağı gibi bir örnek olarak da okul çantası ile beraber de satılabilir.

Beslenme çantası ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.