3.6

Alkolik

önce - diğer kategorisine Koralll ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Alkol kullanımını aşırı derecede sık yapan ve kullandığında kendini kontrol edemeyen kişilerdir. Bunun tedavisi vardır ama kolay kolay insanlar alkolik olduğunu kabul etmez.

4

Çok içen ve çok alkol kullananlara alkolik denir . Çok zor bir durum alkol yüzünden ailesini aç bırakan çocuklarına işkence yapan karısına işkence yapan çok alkolik var malesef.

5

çok içen alkole bağımlı olan ve içmediğinde bu bağımlılığın vicudunda etkiler göstermesi sonucu yeniden bunu alkol alarak düzeltebileceğini zanneden bireydir. çok ciddi bir sorundur bunun tedavi yolları vardır ve bu tedavi yollarına basvurulmalıdır

5

alkolik demek alkole bağımlı olan insanlara denir.alkol insanlar üzerinde bir çok hastalığa da sebep olurlar.insanların iradelerini zayıflatırlar insanlar kontrollerini kaybettikleri içinde ne yaptıklarını bilemezler.bununla beraber alkol alanların araştırmalara göre yüzde 57 si uyuşturucuda içmektedirler.alkol kullandıkça insanlar eskiden kullandıkları alkolden daha fazlada tüketmeye çalışırlar.eskisi artık onu kesmez .

1

Alkolik, çok fazla ve sık sık alkol tüketen, kendini alkol tüketmekten alıkoyamayan ve bu yüzden çevresindekilere ve kendi sosyal hayatına zarar veren kişilere denir. Maalesef kişinin kendi iradesiyle bırakması zordur. Alkolik insanlar işlerinde de başarılarını sürdüremezler ve dolayısıyla işten atılmak ya da ayrılmak zorunda kalırlar. Kişinin günlük hayatına ciddi zararları olan bir durumdur.

3

Uzun yıllardan beri aşırı alkol kullanip daha sonra bağımlısı olup alkol içmeninin onlar için sıradanlaştığı kişilere Alkolik denir böyle kişilerde hafiza kaybı ve yürüme bozukluğu sıkça görülür. Alkolik olanların çoğu daha sonra bir çok şeylerini kaybeder iş aile gibi . Ardindan para sıkkıntıları başlar onlar için ve bunun için sağda solda para bulmaya çalışırlar.

4

Alkolik düzenli ve fazla içki içen kişiye denir. Bu sitede içki alışkanlığı olan düzenli içen varsa bir an önce kurtulsun kurtulamaz ise çünkü bağımlılık yapar azaltsın tedavi görsün çünkü sonuçları hem maddi hem manevi kötü. Etrafımda bu sebepten iki çift boşandı.

Alkolik ortalama puanı 3.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.