4.4

Teşekkür belgesi

önce - diğer kategorisine Ormanci ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

İlkokul ortaokul ve liseli gençlerin ders notlarına göre aldıkları başarı belgesi olup benimde birçok kez almaya hak kazandığım belge çeşitlidir.İnsan mutlu oluyor tabii başarı karşısında belge vb almak daha da motive ediyor.

4

Orta okul ve lisede ortalamanızın 70 ile 85 arasında olduğu zaman size başarınızdan dolayı verilen belgedir. Lise 1 ile lise 3'ün ilk dönemine kadar hep teşekkür almışımdır.

5

Ortaokul ve lise dönemlerinde ortalaması 70-84 olan öğrencilere başarılarını takdir etme amaçlı verilen belgedir. Aileler neden takdir değil de teşekkür aldın diye isyan edebilir.

4

Ortaokul ve lisede 70'ten 84 not ortalamasına kadar alınan başarı belgesi. Taktir de teşekkür de aldım :)))

4

Okul başarını gösteren bir kağıt parçasıdır bütün ders ortalaman 70 ve 85 arası nota sahipsen teşekkür belgesi alırsın alman için hiç bir dersden kalmaman gerekmektedir ve devamsızlık sayın 5 i geçmemeli

5

teşekkür belgesi demek bir iş ile ilgili olarak insanların çok büyük bir başarı göstermeleri sebebi ile kendilerine yetkili insanlar tarafından verilen belgelerdir.mesela bir işte o işin gerektirdiği hareketlerden daha fazlasını yapanlara da verilen bir belgedir.bazende okulda okuyan çocuklara da derslerinden başarılı olmalarından dolayıda öğrencilere verilen belgeye de denir.

4

Teşekkür belgesi farklı yerlerde verilen ama anlamı aynı olan belğedir okullarda başarı belgesi olarak askerde başarı belgesi olarak iş yerinde başarı belgesi olarak verilen belğe türüdür

5

4. Sınıfa başlamamızla birlikte ders ortalamamizin 70 ile 84 olmasıyla bu belgeyi almaya hak kazanırız. Bu belgeyi 12. Sınıfın son dönemine kadar ders notlarinizi 70 ile 84 tutarsaniz alabilirsiniz.

3

temel eğitimde dönem sonu not ortalaması 100 puan üzerinden 70-84 aralığında olan öğrencilere verilen başarı belgesidir.

3

Liseyi takdir ve tesekurle bitirdim sinif ikincisiydim ey gidi gunler...

5

Önemli olan teşekkür yada taktir belgesi değildir önemli olan ahlaklı iyi bir öğrebci olmaktır notlar gelip geçiçi üniversiteye geçtiğiniz zaman notların hiçbir analamı olmuyor malesef cuma günü karneler alınacak sizlerde çocuklarınıxa kardeşlerinize niye alamadın tembel gibi şeyler söyleyip morallerini bozmayın bidahakine daha iyisini yaparsın diye motive edersek daha başarılı olurlar

paylaş - şikayet

Teşekkür belgesi ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.