4.1

Platonik

önce - diğer kategorisine Azemoglu ekledi.
20 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Bir insanin duygusal anlamda birisine ilgi duymasi ve o kisiden herhangi bir karsilik gelmemesi sebebiyle yasanilan bir hayal kirikligi olarak soylenebilir.

3

Karşiligi olmayan saf saf kendi kendimize gelin guvey oldugumuz aşk sekli ögretmenimize arkadasimiza asik olmaktir onlar birhaberdir bu durumdan bilmezlerki bizim onlara asik oldugumuzu

5

lisede yasamıstım yoldan gecen arabalara falan da bakıyordum o son raddesiydi artık belji ordan geçer de görürüm diye.. mektup yazmıstım bestem vardı ..

4

Plotonik kisacasi tek tarafli asktir senin onu ne kadar sevdigini ne kadar asik oldugunu bilmez herseyi kendi icinde yasarsin belki onu kaybetmemek icin plotoniksin ama bazen en guzel sevda plotoniktir

2

Platonik demek bir kişi başka birini sever ama diğer kişinin haberi yoksa bu durum ona denir , kötü bir durum ama bu duygudan kurtulunmalı çünkü hiç bir zaman farkedilmeyecek bu kişiler o yüzden bir an önce bitmesi platonik olan kişi için daha iyi olur.

5

Kendimizi kandırdığımız ve karsımızdakınınde bizim gibi düşünmesini beklemek ve sahte sevgi hali başka bir şey değildir

5

bir zamanlar hepimizin geçtiği yol. aşkın sevmenin en masumane hali. keşke hep öyle kalsaydık

5

Karşı tarafın haberi olmaksızın yada haberi olup karşılık vekmeksizin yaşanan sevgi,aşk tir. Genelde öğrencilik zamanlarında yaşanır. Ilkokulda ,ortaokulda daha ergenken ve birçok kez başımıza gelen bir duygudur. Kendi halimizde tek taraflı olarak sever yaşarız. Karşı taraftan karşılık göremeyiz yada hiç haberi bile olmaz .

paylaş - şikayet
4

Platonik karsiliksiz hissler yasamak ve ya uzaktan sevmek demektir. aciyorum bu hissi yasayanlara, tum sevenler karsilikli sevsin istiyorum

paylaş - şikayet
4

Tek taraflı yoğun duygular hissedilmesi. Çok zor bir durumdur.İnsan çok yorulur hayaller kurar çaba harcar ama genel olarak karşı tarafın o kişiden haberi bile olmayabilir.

5

Tek taraflı gerçek aşk diyebiliriz. Platonik aşk tek kişinin karşısındaki kişiye yoğn duygular beslemesidir. Platonik aşk insanı üzer ve hayatını alt üst eder. Platonik aşk kimseye tavsiye etmiyorum benim de başımdan geçti gerçekten sonunda yine siz pişman oluyorsunuz.

4

Platonik sevgi ya da platonik aşk tek taraflı yaşanan duygdur. Karşı taraf bu duygudan haberdar olabilir ya da olmayabilir ama sonuç olarak karşuı taraf herhangi bir his beslemez. Kişiyeçok fazla ızdırap verir çünkü sevginin karşılık alması ihtimali oldukça düşüktür.

5

İnsanın tek taraflı aşık olması ne denir karşı tarafa bunu ifade edemedim üzülüp kederlenmeye denir

5

Kişiyi yiyip bitiren bir durum olup bir türlü açılmasını engelleyen bir gelişmedir.Allah kimseye böyle acı vermesin .Çok zor bir durum karşılıksız sevgi insanı bitirir.

5

uzaktan seveceğim haberin olmayacak inan ki bu kalbimde başka aşk olmayacak...
aşkın en güzel hali...

4

Birinin sevdigine açılmayıp o sevgiyi ondan habersiz içinde yaşamasına denir

3

Karşı tarafa söylemeden sewmekdir platonik aşk .platonikde aynıdır bişeyi karlı tarafa söylemeden yapılan işe denir.

5

Platonik bir kişinin birine karşı duyguları olsa da o kişinin haberi olamamasıdır. Bu duruma platonik aşk denir. Aşık olan kişi sevdiğine yoğun duygular besler ama bir türlü açılamaz ve o kişinin sevgisinden haberi yoktur. Bu şekildeki kişilere platonik aşık derler.

3

Platonik, sevgi ve aşk konularında kullanılan bir kelimedir. Platonik aşk, karşılıksız sevgidir. Yani senin sevdiğin kişinin seni sevmemesi durumudur. Bazı platonik aşklarda kişi birine deli gibi aşıkken aşık olunan kişi kendisine aşık olan kişinin varlığından bile habersizdir. Çok zor bir durumdur. Platonik aşka sahip kişilere de platonik denir.

Platonik ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.