4.5

Ulan İstanbul

önce - dizi-film kategorisine Demett ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Babasını hapishaneden kurtarmak için gerekli kefareti bulmaya çalışan Derya ile sadece zenginden çalan Kandemir ve ekibi bir araya gelirler birlikte çeşitli soygunlar yaparak gereken 1 milyonu bulmaya çalışırlar.Bu esnada başlarına oldukça komik ve trajik olaylar gelir.Komşularının oğlu Ceyhun polistir onu uzak tutmak için Deryaya olan ilgisini kullanırlar ancak ekipten olan Ferdi ve Deryanın birbirine aşık olması bu durumu zorlaştırır.Gerçekten komik bir diziydi ve çok izlendi.

3

Severek izledigim bir diziydi karlosa bayiliyodum cok eglenceli bir diziydi yine oyle diziler olsa seyrederim

5

Hapisteki babayi kurtarmak adina gecen maceralari ve karlos ile yarenin askini konu almis televizyon dizisi. Severek izliyordum ve acikcasi devam etmesini isterdim cok cabuk final yapildi.

5

Televizyonda denk geldikçe izliyodum ama sıkı bir takipçisi değildim.

3

Fazla takipcisi değildim ama denk geldikçe izliyordum. Beğenmediğim kısımları komedisi bir yana insanları soygun ve hırsızlığa itmesiydi bence. Tamam ortada geçerli bie nedenleri olduğu açık ama yinede izleyenlere kötü örnek olabilecek içeriklere sahip.

5

Çok başarılı bulduğum bi diziydi. Keşke devam etseydi.

5

Efsane dizilerden biriydi pek fazla dizi izlememe ragmen netten tekrarini izlerdim

5

Güzel bir diziydi benimde çok sevdiğim dizilerden biriydi bende severek izlerdim bu diziyi ama erkenden bitirdiler,reyting oranları düşüktü ben severek izlerdim üzülmüştüm bitmesine bu dizinin.

Ulan İstanbul ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.