4.3

Takdir Belgesi

önce - diğer kategorisine Korcen ekledi.
21 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

İlkögretim ve ortaokul ögrencilerin başari durumunun ve bildiğim kadarıyla devamsızlık durumuna göre aldikları bir belgedir.

5

Yapılan bir çalışmayı ödüllendirmek için verilen bir belge.Genellikle Ortaokul ve lise dönemlerinde başarılı olmuş öğrencilere verilir ve çalışmaları teşvik edilir,2019 yılından itibaren Takdir belgesi alma şartı değişiyor tüm derslerden 100 üzerinden 85 puan ortalama tutturan bu ortalama ile beraber zayıfı olmayan öğrenciler takdir belgesi alabiliyordu,bu sene getirilen şart ise devamsızlığın 5 günü geçmemesi olacak eğer 5 üzeri gün devamsızlık yapılmışsa not ortalaması ne olursa olsun verilmeyecek.

5

Ortaokul ve lisede derslerin not ortalamasının 100 üzerinden 85 ve üstü olan öğrencilere verilen başarılarının takdir edilmesini belirten belgedir. Alan her çocukta bir mutluluk vardır. Eve gelen herkese o karne ve takdir belgesi gösterilir. Çoğu zaman anne ve babalar çocuklarını takdir aldıkları için ödüllendirirler.

5

İlkokul ortaokul donemlerinde yanlis hatirlamiyorsam 2 donem ust uste tesekkur belgesi alindiginda bir sonraki donem tesekkur belgesi yerine takdir belgesi veriliyordu.

5

Çaydanlık şakası belli bir döneme damga vurmuş bir şaka çeşididir herkes yapmaya başladığı zamanlar Adana sahibi olmaya başlamıştı ama gerçekten çok komik videoları ortaya çıkmıştır içerisinde yapmıştım ve çok eğlenmiştim

4

Takdir Belgesi günümüz lise öğrencilerin çok nadir aldığı karnenin düzgün olduğu durumlarda verilen hemen hemen her sınıfta üç, beş tane çalışkan öğrencinin alabildiği belgedir.

1

Saçma sapan eğitim sistemimizde çocuklarımızı ve gençlerimizi kandırmak için zora sokarak, ilgi alanında olmadığı ve bir hocanın birden fazla dersi anlatamadığı gibi bir öğrenciden de bütün dersleri anlamasını ve öğrenmesini bekleyerek derecelendirmek adına verilen kağıt parçası

paylaş - şikayet
5

Liseye kadar olan öğrenimlerde öğrencilerin ortalamalarının yüksekliği ve derslerde gösterdikleri başarı sınav ve sözlülerden aldıkları yüksek notlar karne ile beraber takdir belgesi verilerel tescillendirilir.Öğrencilik hayatım boyunca benim hiç almadığım bir belge kendisi.

3

Su yakinlarda gundemde olan karne airken ders notlarinin yuksek oldugu ogrencilere verilen basari belgesidir aileler bu belge icin cocuklarinin dersleriyle cok iyi ilgilenmelerini isterler basarili cocuklar her iki donemdede bu belgeden alir darisi bizim evladimiza

5

Taktir işlerini geçtik artık kuzenim alırsa hediye alıcam :)

5

İlk ve ortaöğretim zamanlarında sürekli alabilmek için çabaladığımız hatta sadece bir kağıt parçası için okuyormuşuz gibi çabaladığımız bir belgedir. Hani ailemize bu belgeyi getirdiğimiz anda dünyayı bize verebilecekleri bir nitelikte belge.

4

Kişinin eğitim yılı boyunca çalışıp ,ortalamasını 85'in üzerine çıkararak alabileceği belgedir.Bu belge kişinin çok çalışarak iki dönemde de alabilir. Kişinin belge alabilmesi için disiplin ve kınama cezalarının olmaması gerekmektedir.Aksi taktirde bu belgeyi ortalaması tutsa dahi alamayacaktır. Öğrencinin bu belgeyi alabilmesi için 3 den aşağı iyi olmamalıdır.

5

Takdir belgesi bir öğrenci bütün notları iyi olan ve arkadaşlarına örnek olan öğrenci bu belgeyi almaya hak kazanır. Bu takdir belgesi alan belgesi kısmen onur belgesi almaya da hak kazanır. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.

5

Takdir belgesi öğrencinin toplam ders notu/ders sayısı na göre hesaplanan ve çıkan sonucun 85 ve üstü alan öğrencilere verilen tebrik başarı belgesidir. Ülkemizde genellikle takdir alan öğrencilere hediye verilir. İnşallah bu dönemde çoğu kişi takdir belgesi alır .

5

Öğrencilerin yıl başarı puanlarının 85 veya daha yüksek olduğunda aldığı başarı belgesidir. Lise 3'ün ikinci döneminden itibaren hep takdir belgesi almışımdır. Liseyi de 88.88 not ortalamasıyla bitirdim.

5

Öğrencilik yıllarımızın en gurur verici olayıdır takdir belgesi zira benim açımdan öyleydi şahsen. not hesaplamalarında teşekkür beklerken bir anda karşımda takdir belgesini görünce sevinçten havalara uçtum adeta..

4

İlkokul ortaokul ve lise düzeyinde okuyan derslerinin büyük bölümü iyi ise aldıkları belgedir davranışta etkiler bunu bazı öğrenciler dersinde başarılı olsa bile davranış ile notunu düşürüp bu belgeyi kacirabilir 85-100 ortalama arası olan öğrenciler alır aileyi sevince boğar :)

5

İlkokul ortaokul ve lisede alınan bir tür belgedir

3

Günaydın.Teşekkürler nolsun ahmetesorda takılıp ediyoruz.Çalışmalara devam sizi sormalı.

4

Okuldaki derslerindeki başarını gösteren bir belgedir bütün derslerinin ortalaması 85 ve üstü ise takdir belgesi alırsın

Takdir Belgesi ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.