4.8

Garfield

önce - dizi-film kategorisine Stcing ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Hiç bir şeyi takmayan, uykuyu seven pazartesilerden nefret eden bir kedidir. Lazanya yemeğini çok sever. Başında birde Odie adında hiçbir halttan anlamayan köpek vardır. Sürekli Garfieldı rahatsız eder ve oyun oynamayı sever. Garfield tam tersi keyfine düşkün bir kedidir.

5

Tembel, yemek yemeyi seven, uykuya düşkün ve sahibine eziyetler çektiren etrafındaki hayvanlar tarafından sevilen bir kedidir kendisi. Bir zamanlar internette dans ettiği video geziniyordu. Güzel bir karakterdi.

5

Garfield bir karikatürdür ve Jim Davis tarafından yapılmaya başlanmıştır. İlk olarak 1978 yılında Garfield karakteri çizilmeye başladı. Garfield tembel her şeye üşenen miskin bir kedidir. Ayrıca daha sonra Garfield karakterinin çizgi filmi de yapıldı. Garfield sahibi John ile yaşıyordu ve Odie adında bir köpeği de vardı. Garfield bol bol uyur lazanaya yerdi ancak Odie onu rahat bırakmazdı oyun oynamaya zorluyordu sürekli.

4

Garfield, turuncu renkli, çok umursamaz, hayatı asla takmayan sadece yemek yiyen şişman bir kedidir. Bu kedi ne kadar tembel olsa da başına birçok şey gelir ve bu şeylerin üstesinden kolayca gelebilir. En sevdiği yiyecek lazanyadır. Filmi ve çizgi filmi vardır.

5

19 haziran 1978 doğumlu tembel şişman oburdur. en sevdiği yemek lazanyadır. pazartesilerden nefret eder. sevecen bir karakter.

5

Tembel misin ve soğukkanlı yarı şeytani kurnaz kedi. En sevdiği yemek lazanyadır. Tüm gün evde yattığı halde pazartesilerden nefret eder evin köpeği Dino ve sahibi olan adama çok kötü davranır. Kuzeni ederkediden nefret eder. Genelde Show Tv'de filan yayınlanırdı ben çocuk iken. Maceraları süperdi filmi de çıktı Okan Bayülgen seslendirmişti.

5

Bu kedinin filimlerıne bayılırım ben ya sinemada ilk filimini izledim sonra zaten bır kac tane daha yayınlandı ama cok tatlı bır kedı turuncu duygusal kedidir dıger adı

5

Garfield çok sevimli bir kedi çizgi film karakteridir turuncu tembel bir kedidir zamanında animasyonu da yapılmıştı Hatta karikatürleri de çok yapıldı garfiyılt Çok abur bir kedidir en sevdiği yemek Lazanya nedir Odie isminde bir köpek arkadaşı vardır sahibinin ismi de john. tekrar olsa da izlesek

paylaş - şikayet
5

Garfield çizgi film karakteri olan tembel bir kedidir. Turuncu ve siyah renkte alacalı gözleri büyük ve baygın bakar. Çok tembel olduğu için hiçbir şey yapmadan da yorulabilir. Pazartesiler hiç ona göre değildir. En sevdiği şeyler uyumak ve yemek yemektir.

Garfield ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.