4.3

Supernatural

önce - dizi-film kategorisine Mersa ekledi.
3 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

2005 yılından beri yayınlanan 14 sezonluk dizi.Babaları kaybolduktan sonra bir araya gelen iki kardeş şeytan,hayalet,cin,vampir veya kurt adam gibi bir çok yaratığı avlamaktadır.Daha sonraları kadroya bir Melek(Castiel) ve Şeytan(Crowley)katılmıştır.

paylaş - şikayet
5

İki kardeşin melekler, iblisler ve türlü fantastik yaratıkların olduğu mitolojik karakterleri de içeren bir dizidir. Kötü yaratıkları avlama görevini babasından üstlenen iki kardeş Sam ve Dean olaylar arkasındaki gizemleri çözerek işlerini yapıyor. Uzun ve devam etmekte olan sezonlarıyla dizi olayları nerelerden ne noktalara gelip sürekli bir ilerleyiş ve çok geniş karakterler içeriyor. Fantastik konuları sevenler için ideal ve güzel bir dizidir.

3

Supernatural ilk bölümü 2005 de yayınlanan 14 sezonluk fantastik türde bir dizidir. Supernatural dizisinin baş rolünde Jared Padalecki ve Jensen Ackles oyunuyor. Dizi de melekler ve şeytanlar var kurgusu fantastik ancak gerilim korku gibi ögelerde içerdiği için çocuklara değil yetişkinlere hitap eden bir dizi.

Supernatural ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.