4.6

Scobby Doo

önce - dizi-film kategorisine Stcing ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Eskilerin çizgi filmlerinden biridir. Ayrıca filmleri de çıkmıştır. Scobby Doo bir köpektir ve bir grup arkadaş beraber gizemli olayların arkasındaki sırları çözmek için yolculuk yaparlar. Her türlü gizem neredeyse bu ekip oradadır. Scobby Doo ve Shaggy bu olaylardan çok korkarlar. Yemek yemeyi severler. Yemek ver ne istersen yaparlar. Bir korkunç olay olduğunda hemen kaçma planları yaparlar.

5

Eskilerin çizgi dizilerinden.Çocukken çıksa da izlesem diye bekler dururdum. Scobby Doo ve insan arkadaşları bir takım gizemli olayları çözmeye çalışırdı.Başta olaylar bir hayalet veya canavarlar tarafından olmuş gibi görülse de sonunda hep suçlu insanlar çıkardı.Filmleri de çıkmıştır.Bazılarına göre Scobby Doo özet olarak canavarların aslında insanlar olduğunu vurguluyormuş.

paylaş - şikayet
4

Önceleri ABD televizyonunda yayınlanan bir çizgi filmi en sonraları Türk televizyonunda da yayınlanmaya başlamıştır.Hanna-Berbera tarafından yapılmıştır.4 arkadaş ve 1 köpeğin hikayeleri anlatılmıştır.James Gelsey tarafından yazılmıştır.

5

Abd çizgi flşm sektörünün çıkarttıgı köpekmolan çizfi flim karakteridir.sinema flimide yapılmış tır.beraberinde birkaç arksdaşı ile sorunlara çözüm konusunda yardımcı olmak üzere yazışmıştır.

5

Scooby-doo en sevdiğim çizgi filmler arasında diyebilirim genellikle Eskiden HD Kanal D ekranlarında olsun veya para Show TV kanallarını olsun Şu an Disney Channel Cartoon Network gibi kanallarda da Scooby Dooby çizgi filmlerini yayınlanmaktadır

5

Scooby Doo Where Are You.. Elma Freud Shaggy ve Daphne'nin dedektif köpeği Shaggy dışında kimse ile konuşması. Genelde altında kötü mesajlar varmış ama ben yıllar sonra fark ettim. Suçlu her zaman filmin başında gösterilen kişi çıkıyor buzu filmleri çok fantastik idi. Hollywood filmi olarkq da çekildi. Hatta yan karakter Elma ve Daphne ayrı filmi çıktı yeni. Acooby Doo krakerleri karakterin zayıf noktası.

4

Çocukluğumun en güzel çizgi filmlerinden biri. Bir köpek olmasına rağmen her kötü anında bile dostunun yanından ayrılmayandır.

4

Scobby Doo çizgi filimi cok ızlenırdı ben ufakken evet bende cok ızlerdım en cokta kopegın korkularına bayılırdım ne bilim ya baya guzeldı en son zamnlarda yanı yakın zamanda filimi cıktı zaten ama o kadar heycan vermedı bızlere

5

Scobby Doo, bir grup arkadaşın köpeklerini de yanına alıp hayalet avına çıktıkları bir çizgi filmdir. Bu çizgi filmdeki köpeğin adı Scobby Doo'dur. Scobby Doo konuşabilen bir köpektir. Scobby'nin en yakın arkadaşı Shaggy'dir. Onunla çok iyi anlaşırlar ve yemek yemeyi çok severler. Bu çizgi filmde her zaman hayaletler aslında hayalet kılığına girmiş olan insanlardır.

Scobby Doo ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.