4.6

Atom Karınca

önce - dizi-film kategorisine Stcing ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Atom karınca eski çizgi filmlerden süper kahraman olan bir karıncayı konu edinir. Karınca olarak küçücük bir yerde yaşar. Suçlulara müdahale eder. Süper güçlü ve uçabilen bir karıncadır.

5

Geçmiş dönemin çizgi flim karakteridir.hızlı aktif kişilerede hoş bie şekilde ifade edebilmek için lakap olarak takılan bir isimdir.

4

Atom karınca bir çizgi filmdir. Atom karınca 1965 yılında Joseph Barbera ve William Hanna tarafından çizilip kurgulanmıştır. Atom karınca karakterinin özel güçleri vardır ve çok hızlı hareket ederek kötülere karşı mücadele etmektedir. Atom karınca polislere yardım eden süper bir kahramandır.

5

Erkek arkadaşının neleri sevdiğini bilirsin sevdiği şeylere göre bir hediye al hediye alırken günlük hayatta kullanabileceği bir hediye al ki o hediye hep seni hatırlatsın

5

Çoğunlukla biyoloji dersinde geçer. Karbonhidratlarda tek şeker anlamına gelir. Üç çeşittir. Bunlar; monosakkaritler, disakkaritler ve polisakkaritlerdir.

5

Atom Karınca bundan belki de 30 sene evvel TRT de yayınlanan bir çizgi filmin baş karakteridir. Uçarx kaçar, koşar ve yardıma muhtaç olanların imdadına yetiştirdi. Unutulmazlardandır.

5

Atom karınca bir çizgi filmdir. Çok çalışkan ve çok hızlı karıncanın hikayesi anlatılır. Yardımsever bir karıncadır. Başında da kask vardır. Süper güçleri vardır ve kötüleri yener. Bazıları anlamsız yorumlar yapmış onlar sayiliyor mu diye merak etmiyor da değilim yani.

paylaş - şikayet
4

Atom karınca çocukluk dönemimizde oynanan bir çizgi filmdi. Çizgi filmde atom karınca çok hızlı hareket eder ve özel güçleri olup kötülere karşı mücadele eder polise bu konuda yardımcı olan bir süper kahramandi. 1965 yılında joseph barbera ve william Hanna tarafından çizilip kurgulanmıştir. Gerçekten çok güzel bir çizgi gildi yeniler bilmez tabi.

5

Atom Karınca bir zamanların en sevilen çizgi filmlerinden bir tanesiydi. Atom Karınca adeta bir süper kahramandı. Aslında normal karınca boyutlarındaydı ama kendinden çok ama çok büyük şeyleri kaldırabilirdi ve uçabilme yeteneğine sahipti. Atom Karınca kendi karınca dünyasında suçluları yakalardı ve bir sorun olduğunda hemen müdahale ederdi.

5

Atom Karınca sabahları ben küçük iken ATV ekranlarında çıkan çizgi filmdir. Çizgi filmde Atom Karınca denilen çok güçlü bar karınca var. Ağırlığının binlerce katını kaldırıyor ve kendi yuvasında yaşıyor halter kaldırıyor. Kafası çirkin olduğu için kayak takıyor beyaz. İnce çöp bacaklı hayvanat en nihayetinde.

5

TRT de yayınlandı zamanlardaki dublajları’nda “r” Özürlüydü , koşarak sıçrayarak birisini yakalayacak olsa atom karınca geliyor diye bağırıdır

Atom Karınca ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.