5.0

Avengers Endgame

önce - dizi-film kategorisine Stcing ekledi.
3 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Süper kahramanları konu edinen ve bir önceki filminde yaşanan büyük olaydan sonrasını konu edinen filmdir. Pek çok kahraman Thanos yüzünden yok olmuştur. Dünya çaresiz kaldığında geriye kalan kahramanların kendi sorunları ve hüzünleri devam ederken bir umut ışığı ortaya çıkar. Ant Man sayesinde yeni macera başlar.

5

Yenilmezler film serisinin son filmidir. Yenilmezler bir önceki filmde kaybetmişti kötü adama karşı. Şimdi de Yenilmezler bilinen yani yok olan kahramanlarında karşı olarak yeni bar plan içerisindedirler. Tiran komutan bir önceki filmlerde parmağını şıklatarak evrenin yarısını yok etmişti. Sonu bence filmin filan kötü bitti bir öncekinin bu filmdeki hikaye biraz farklı olacaktır.

5

Avengers, Türkçe adıyla ''Yenilmezler'' bir grup süper kahramanın dünyayı kurtarmak için kendi aralarında ya da düşmanlara karşı verdikleri savaşı ele alan bir filmdir. Avengers Endgame ise Avengers film serisinin en son çıkan filmidir. Bir önceki filmde Thanos'a karşı kaybeden yenilmezler bu filmde farklı bir plan kurmuşlardır.

Avengers Endgame ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.