4.5

Elmalı şeker

önce - ürün kategorisine Cengaver ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Çocukların sevgilisi olup aslında gerek yok şeker çok zararlı elmayı direk yenir.

4

Eskiden cok tuketiiyodum ama artik cok yemiyorum eski tat yok cunki

5

Benim küçükken en sevdiğim şekerleme türüdür. Çünkü üzerindeki şeker kaplama ile elmanın tadı harika olurdu. Bir çubuğu elmanın içine sokmuştur ve şeker batırıp çıkarmışlar bir jelatine sarıp satarlardı. Sağlık açısından belki kötüydü ama vazgeçilmez bir tadı vardı hala piyasada kuruyemişçilerde satılır.

3

cocuklugumuzda yediğimiz şekerli bir yiyecektir halada severek yerim...

5

Her zaman çok sevmişimdir hala çok severim. Her gördüğüm de almaya yeltenirim. Gördüğüm an bile heyecanlanıyorum. Yemesi biraz zor ama,aşırı seviyorum.

4

Elmalı şeker hazır olarak satın alınabildiği gibi evde de kolayca yapılabilir. Dişler için zararlı olsa da oldukça güzel bir tadı vardır. Evde şeker, gıda boyası, su ve limon suyu ile şerbeti hazırlanabilir. Daha sonra çubuğa geçirilen elma o karışıma batırılır ve donması beklenir. Hazırlarda içinde birçok koruyucu da bulunuyor tabi.

5

Çocukken severek yediğimiz elmanın kırmızı şekere bulanması ile yapılır. Elma tahta çubuğa geçirilir sonra şekere bandirilir. Çok lezzetli olmakla beraber aslında çok sağlıksızdır. Çünkü şekerde gıda boyası vardır.

paylaş - şikayet
5

İsmini okuyunca bile gülümseten çocukluğumuzun vazgeçilmez tatlısı :)

4

Elmalı şeker, günümüzde popülerliğini kaybetse de eskiden her çocuğun rüyası olan bir yiyecektir. Elma bir çubuğa geçirilir ve daha önceden hazırlanan şekerli macunsu bulamaca batırılır. Bu sayede elma şekeri yapılmış olur. Çocuklar çok sever ama elmayı tek tüketmeleri onlar için daha sağlıklıdır.

Elmalı şeker ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.