4.7

Çamaşır yumuşatıcı

önce - ürün kategorisine sensevdi ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Çamaşırlara güzel koku veriyor bende severek kullanıyorum

paylaş - şikayet
5

Makinemin markası regal ve sadece çamaşır deterjanı ile yıkadığım hiçbir kıyafetin güzel kokması ile sene 2012 de tanışmış olduğum bir ürün aslında yumuşatıcı.Her ne kadar içerisinde kanserojen maddeler olduğunu belirten uzmanlar olsa da bendaha çok güzel kokmasi kısmıyla ilgililendiğii söylemek isterim.Tercih etriğim çok marka yok isim vermem gerekirse.Dediğim gibi hangisi hem ucuz hem güzel kokuyorsa onu alıyorum.

5

Durulama öncesinde çamaşır makinesinde kendi haznesine konulup çamaşıra ve makineye hoş kokular veren cildimizde ve kumaş üzerinde pürüzsüz etki yapan deterjanlardır

paylaş - şikayet
3

çamaşır makinesinde çamaşırlar yıkanır iken ek olarak makineye eklenilen kimyasal maddedir. Çamaşırlara güzel koku ve yumuşaklık hissi verir.

5

Çamaşırlarına güzel koku. Ve yumuşaklık veren bi madde onsuz asla çamaşır yıkamam

5

Giysilere guzel koku veriyor onun icin kullaniyorum

5

Genelde en güzeli pembe renkli olanlarodor. Koşulsuz şartsız durum böyledir. Genelde yüzde doksanı çiçek türünde kokar. Lavanr kokusu da en yaygın olanıdır. Genelde çok riske girilmez. Ama bazen meyveli filan da oluyor böyle insanın ilçesi geliyor. En ünlü yumuşatıcı yumoş marka. ABC gibi markalar da hesaplıdır genel olarak.

5

Çamaşır yumuşatıcısı, çamaşır makinelerinin özel bir bölümüne konulan çamaşırları deterjanın yarattığı sertlikten ve kokudan arındıran deterjanlardır. Çamaşır yumuşatıcısı denince akla ilk gelen marka Yumoş'tur. Yumuşatıcılar çamaşırları çok güzel kokuturlar. Bazı yumuşatıcıların kokusu uzun süre kıyafette kalır.

5

Çamaşırın hem kaskatı olmasını engelleyen hem de çamaşırlarda çok hoş koku bırakan bir üründür. Ben en çok yumoş markasının yumuşatıcısını kullanıyorum bebek kokulu olanı.

5

Çamaşır yumuşatıcısı çamaşır makinasına deterjan konulan yere konuluyor sıvı şeklinde birşeydir ama kokusu ile gerçekten çamaşırları yumuşatıyor yanı annem kullanıyor da ordan biliyorum ben

Çamaşır yumuşatıcı ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.