4.5

Sade Kahve

önce - ürün kategorisine Meybi01 ekledi.
18 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Şekersiz pişirilen damakta bıraktığı o acımsılığı ile insanı kendine getiren ve herkesin tüketemediği efsanevi lezzet.

5

Orta ve şekerli kahveye göre en güzel sade kahvedir hem sağlık içinde şekersiz olması en sağlıklısıdır

paylaş - şikayet
5

Sade kahve huzurdur. Sade kahve içen insanda huzur verir.

paylaş - şikayet
5

Normal kahvenin içine hiçbirşey katılmamış hali. Çöl fazla tercih etmiyorum çünkü acı bir tadı oluyor. Bana göre damakta kötü bir tat bırakıyor. Ama yinede baş ağrısına ve yorgunluğa bire bir iyi geliyor diyebilirim.

5

kahvenin en güzel halidir. İçine süt, süt tozu ya da şeker konulmaz. Sadece kaynar su ile kahvenin karıştırılması ile elde edilir. İyi bir uyarıcıdır. uykuyu açar. Sınav zamanlarının ve çalışma saatlerinin vazgeçilmezidir.

5

Genelde Türk kahvesi terimi içen kullanılan sade kahve gğnğmğzde file ve aroma kahveler için kullanılmaktadır. Sade kahve adında anlaşılacağı üzere içeriaşne şeker veya at gibi hiç bir katkı maddesinin konmaması halidir.

5

Türk kahvesi sade kahve demektir.Her gün mutlaka bir fincan Türk kahvesi içerim kahve delisiyim.Bayılırım hele damla sakızlı sade kahveyi çok severim...Kahve içmek insanı dinç tutar ve kalp hastalıklarına karşı korur..

5

Küçükken sade kahve içmek istediğimde büyükannemin söylediği tek sey vardı: cocuklar kahve içmez içersen kararırsın demesini anımsattı. Büyüdüm ;kahveyi içip ,falına bakıp sonra da telvesini peeling olarak uygulan bir hanım kız oldum.

4

Genelde başım ağrıdığında sade türk kahvesi iyi gelir. Şeker ve ya süt kahvenin tadını değiştiriyor bence bazen öyle de içiyorum ama sade içmek insanı kendine getiriyor.

paylaş - şikayet
4

En sevdiğim kahvedir sade kahve hele birde yanında su ve lokum varsa. Ama bakır cezvede yavaş yavaş yapılacak ki kahvenin kokusu tüm eve yayılırken kahvede köpürmeye başlasın. Sade kahve kafeinden dolayı vücuda enerji verir. Sabahları ayılmak için birebirdir aynı zamanda akşam yemekten sonra içildiğinde midemizin hazmetmesine de yardımcı oluyor. Sade kahvenin telvesi bitkiler içinde gübre görevi görür.

4

Sade kahve şekersiz kahvedir. Bu kahveye hiç şeker konulmaz dolayısıyla da acı olur. Ben çayı şekersiz içiyorum ama kahveyi şekersiz içmeye bir türlü alışamadım. Sade kahve bana çok ağır geliyor içinde biraz şeker olmalı. Ya da yanında çikolata, lokum, tatlı gibi şeyler olmalı.

5

Hem sade hem de köpüksuz kahve içilir bana göre, sizce?

3

kahveyi severim ama sade olmayacak orta şekerli olacak .

5

sade kahve kahvenin bir çeşididir.bunda içine şeker atılmaz .bu kahve çeşidinden kahve sadece su vede kahve birlikte karıştırılarak yapılan bir içecektir.bunu şöyle yaparız cezvenin içerisine bir tatlı kaşığı Türk kahvesi bir fincanda su konularak yapılır.kızık ateşte bir kere köpüğü alınır vede ondan sonrada ikinci köpürmesinden sonrada pişmiş olur.

5

Sade kahve, kahve içen kişilerden şekersiz tercihinde bulunanların içtiği kahvedir. Bu kahve yapılırken içerisine hiç şeker katılmaz. Bana göre çok tercih etmiyorum ama kahvenin o acı tadını tam olarak almak istiyorsan şekersiz daha iyi bir tercih olabilir.

5

Sade kahve, şeker konulmadan içilen kahve türüdür. Damak tadıma hiç uymaz. Genelde Türk kahvesi içilirken yapılan bir tercihtir. Şeker kullanmayanlar sade kahveyi kolayca içerler.

Sade Kahve ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.