4.1

Gram altın 240₺

önce - ürün kategorisine Sorucevapla ekledi.
17 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Yaz aylarında yükselişe geçen altın daha sonraları düşüşe geçmişti. Bu hafta yüne yükselişe geçmiş durumda. Böyle yükselişine devam ederse 270₺’yi bulur.

5

2019 Yılının zor olacağı söyleniyordu zaten. Altın ya da döviz kurları fazla zorlamaz umarım halkı. Zaten işsizlik arttığı gibi para kazanmak da her yönden zorlaştı. Bu ara düğün yapmasın kimse, çeyrek altın falan götürmek zor yani. :)

2

Çok pahalandı çok bunlar önceden neydi şimdi ne oldular pahalandı her sey bu çok sinir bozucu bir şey önceden çok ucuzdu şimdi çok pahalandı yahu insanın sinirini bozuyor bu durum bence. Keşke altın alsaydım zamanında diyorum.

5

Arkadaşlar düğünüme gelip altın taktaniz soz verirseniz hemen evlencem :)

4

Çok pahalı oldu insan anlamıyor artık birşey düğün yapacaklara ALLAH yardım etsin zor bu durumda çeyrek takmak bile mucize artık.

4

Bende gram altını sürekli takip ederim şuan kapanış fiyatı 223,9 lira iki haftadırda 226 liranın üzerine çıkmadı, yaz ayları düğün dernekler başlayacak az bir az oynar ama altının yükselişi dünyada olan olaylara, siyasi gündemlere göre değişiklik gösteriyor seçimlere kadar da bir aksilik olmazsa bu şekilde 230-218 lira gibi bir fiyat aralığında fiyatlanacağını düşünüyorum,

5

Gram altın daha 1 hafta once 219 tl yedi ya ne ara 240 tl oldu bu nasıl bırsey anlamdım kı hep artıp duruyor

4

Daha da yukselecek bence yaz geliyor haziranda gorun siz fiyatlari

4

Daha bu yaz 165 tlydi çok hızla çıkıyor allah düğün yapanlara yardım etsin.

5

Gram altın güvenli bir liman bence en iyi yatırımdır. Fırsat bulursam alırım.

3

Gram altının şu andaki fiyatı 225 TL civarında yaklaşık bir ay önce 240 tL civarına çıkmıştı. piyasalar çok oynak. her şeyden etkilenir.

paylaş - şikayet
3

Gram altın yaz aylarında yapacağı zirveyi yaptı ve şuan belirli hareket ve işlem hacmi ile devam ediyor.Yıl bazında bakarsak bu fiyatlandırma aralığında kalırsa yaz aylarında 300 lira civarında bir zirve görebiliriz.An itibariyle 225 lira civarında seyrediyor perakende satış fiyatı.

5

Gram altının 240 olması ekonominin yükselmesiyle ve dış ülkelerin belirlenmesiyle oluşmaktadır bu yükseliş alıcıların almakta zorlasacagi bir fiyattir

3

Altın yatırımı olanlar için çok iyi fırsat dügün yapacaklar için ne yazıkki masraf şans Allah kolaylık versin

Gram altın 240₺ ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.