4.0

Sigara Ve Bağımlılık

önce - ürün kategorisine YaŞaR-öÇaL ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

sigarada bağımlılık yapan içindeki nikotin oranıdır. ve birazda bilinç altıdır. bazen çevremde görüyorum adam bağımlı değil fakat biri içmeye başlayınca hemen oda yakıyor. sağlık acısından çok zararlıdır. ayrıca şukur devlet kapalı alanlarda ve acık alanlarda yaptığı yasaklarla içen insanlara ceza uygulaması çok haklı bir karar. benim temiz havamı kirletmeye kimsenin hakkı yok.

4

Bence insanlar kendini bağlıyor yapmicam dediği şeyi yapmazda icmezde bir kişi. Bilinç altına sigara bana iyi geliyor dendiği için bagimlilik yapıyor insan kendini uzak tutarsa öyle birşey olmaz.

4

Bence insanlar kendini bağlıyor yapmicam dediği şeyi yapmazda icmezde bir kişi. Bilinç altına sigara bana iyi geliyor dendiği için bagimlilik yapıyor insan kendini uzak tutarsa öyle birşey olmaz.

5

Sigara içilmeye başlandığı andan itibaren bağımlılığa neden oluyor bir iki derken bırakmak zor oluyor vücut artık günlük sigara içmeye alisiyor içindeki maddelerin de bağımlılığı artıran bazı kimyasallar ya da zehirli malzemeler sigarayı içmeye teşvik eder

4

Ya gerçekten bırakmak istiyorum ama bir türlü bırakamadım aslında kafada bitiyor herşey ama o psikolojik baskı insanı pes ettiriyor

3

Sigara tütün nikotin gibi çok zararlı maddelerden yapılan içine çekerek kullanılan bir şeydir. Maalesef dünyadaki en zararlı şeylerden biridir. Sigara insanı yavaş yavaş öldüren bir şeydir. İnsanların ciğerlerini karartır ve kanser riskini artırır. Aynı şekilde sigara bağımlılık yaptığı için bu şekilde insanları öldürmektedir.

3

Paketli satılan tüm ürünlerde olduğu gibi sigarada da bağımlılık yapan bazı maddeler mevcut .Bu nedenle sağlığımızı tehdit eden bu ürünü kullanmamaya ve kullanıyorsak bırakmaya çalışmalıyız.Çünkü sigaranın vücuda verdiği zararlar bir anda değil zaman içerisinde ortaya çıkmaktadır.Bazı kötü hastalıkların büyük sebebi sigaradır .Örneğin Akciğer kanseri vb. Bu nedenle sigaranın size vereceği zararlardan etkilenmemek için uzak duralım.

4

Herşey kafada bitiyor kendini bi insan bağlamamalı bence sigaraya kendine başka uğraş bulmalı unutursun onu önce kendi sağlını düşünmen gerek sigara yüzünden kendi sağlını yitirme çevrendeki insanlarda içince ondan etkileniyor çevre kirliliğinede zararlı cebinide düşün

Sigara Ve Bağımlılık ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.