4.8

Bebek ayakkabısı

önce - ürün kategorisine Arzu4494 ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Bebek ayakkabıları bebeklerin ayak yapılarına uygun yumuşak istenen modern tarzda üretilmiş olan çeşitleri diyebiliriz bazı vb kayalıklar bezden yapılmış bazı bebek ayakkabıları Normal bildiğimiz ayakkabı derisinden yapılmış olarak satılır tabii kız ve erkek bebeklerine göre modelleme seçenekleri değişiklik gösterilebiliyor

5

Bebeklere giydirilen bir ayakkabıdır çok sevimlidir ve tatlıdır bu ayakkabılar minik ve şeker gibidir bunlar küçük ayaklarına öyle tatlı olurki dayanamaz ısırmaya çalışırsın bunların her şeyi güzel minik farelerin bende çok severim çok tatlı ayakkabılar yapıyorlar ayrıca çok da pahalı ayakkabılar yapıyorlar.

4

çok şirinler süs olarak kullanılabilir, giydirmeye kıyamazsın

5

Bebek ayakkabıları aslında ayakkabı görevini görmez çünkü bebekler yürüyemez bu yüzden sadece ayakları şirin gözüksün diye ve birde üşümesin diye giydirdiğimiz ama çok tatlı görünen ve şık duran bir üründür. Fatklı malzemeler ile yapılabilen bence daha çok görsele ve ayak üşümesini önlemeye yönelik ürünlerdir.

5

Bebek ayakkabısı bebekler için tasarlanan altı yumuşak olan ve bezden yapılan ayakkabılardır. Kızlar için olanları çiçekli, böcekli, puantiyeli ve oldukça süslüdür genelde. Sade olanları da vardır. Cırtcırtlı ya da bağcıklı çeşitleri mevcuttur. Bebek ayakkabılarını, çocuk ayakkabılarından daha pahalı olarak görmek mümkündür.

Bebek ayakkabısı ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.