4.4

Hayalimdeki Ev

önce - diğer kategorisine Alleyez10me ekledi.
89 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Kesinlikle apartman dairesi olmayan, müstakil bir ev hayali kuruyorum. Eşimin köyünde taş bir ambar var, hayalim onu dekore etmek. Yeni bir ev istemiyorum. Eski yaşanmışlığı olan evleri daha çok seviyorum. O evlerinin bir ruhu olduğuna inanıyorum.

5

Hayalimde öyle büyük evler yoktur benim daha normal ve genel evler vardır benim hayalimde yani küçük kutu gibi bir ev bile güzel olur ayrıca villa yani daha doğrusu müstakil yerler bile uygundur bana.

5

Müstakil bir tripleks villa kapalı yüzme havuzu büyük bahçesi olan okyanusa da kıyısı olan içinde büyük mutfak banyo sauna jakuzi ve hamam olan müzik stüdyosu atölyesi kütüphanesi olan şatafatlı bordo renkli bir ev dilerdim. Salonu geniş filan olsa da iyi olur.

5

Hayalimde ki ev yeşilliklerin arasında sadece benim ev olmasını istiyorum. Bu evin her yeri, herşeyi tahtadan yapılmış olmasını istiyorum. Benim tam istediğim ev dağ evleri gibi ya taştan ya da tahtadan yapılmış bir ev istiyorum.

4

Hayalimdeki ev şöyle insanlardan uzak odundan yapilmis çok fazla büyük değil ön tarafı göle yakın arkasında ağaçlıklar bulunan bir bölgede içinde şömine ile ısınması olacak oturduğun yerden doğanın güzelliğiyle stresten sıkıntılardan uzan yaşayıp gidecen.

5

Ev deyince aile aklına gelir sıcacık başını soktuğun bir yer varmı en kralı sensin ama herkesin bir hayali vardır o hayellerden bir tanesi yüksek rakımlı dağlarda bir ağaç evim olsun ve yazın oraya tatile gttiğimde ailemde yanımda olsun çoçuklarım kırlarda bayırlarda koşsun eğlenelim.

4

Karadeniz'de bir dağın yamacına yapılmış ahşap bir ev. Ne kadar büyük olduğu yada nasıl olduğu önemli değil. Evin içinde birlikte yaşadığım insanın kalbini güzelliği önemli.

4

Bir balkonu dağ bir balkonu denize baksın ama nerde işte hayaller var neyse ki

paylaş - şikayet
5

Benim hayalimdeki ev 2 katlı, bahçeli müstakil bir alanda yer alır. Ahşap malzemeden yapılmıştır. Etrafı meyve ağaçları ile bezelidir.

2

İki katlı merdivenli büyük odalı lüks bahçesi olsun kuyusu olan bir ev

5

Hayalimdeki ev küçük ama kullanışlı, ışık alan, bahçeli bir ev. Doğayla iç içe, şehrin gürültüsünden uzak, bahçesinde meyve sebzemi yetiştirebileceğim, çocuklarımla koşturabileceğim, sessiz sakin bir ev. Bahçesindeki ağaçlara hamak kurup kamelya da yapmak isterdim. Kamelya da çay sohbetleri, hamakta uzanıp kitap okumak da o huzurlu ortamda çok keyifli olurdu.

4

Hayalimdeki evin şehir içine değilde daha çok köy tarzı bir yerde olmasını isterdim fakat şehir içindeki olanaklardan da eksik kalmak istemem yinede köy içindeki yaşam tarzı nı çok beğeniyorum

5

hayalimdeki ev böyle tepede yeşillik etraf çiçekler ve deniz manzaralı duvarlar taşdan giriş kapısı ahşap evin etrafı ahşap çitle çevrili deniz manzara tarafında çimlerin üzerinde bir ahşapdan masa deniz ayaklarının altında birkaç hayvan sessiz sakin huzur dolu akşam oldumu yanımda yanan ateş ve doğal müzik dağanın sesi eke bilecehim bir bahçe hayalimdeki ev bu işte

4

Tam denizin ortasında yüzen bir Ev balkonlu , balkona çıkıp deniz üzerinden güneşin doğuş ve batışını görebilmek , aksini düşünmek istemiyorum .

5

Hayalimdeki evi sizin için hemen tasarlayıverem öncelikle içeride ve dışarıda havuz olmalı ardından üst katta deniz öanzaralı jakuzi , alt katta sinema ve oyun salonu, mutfakta yiyecek ve meşrubatlar için ayrı ayrı dolapların olmalı beni hayalimdeki ev böyle.

5

Dubleks. Arkasında havuzu, havuzu olmasa bile koskocaman çimli bir bahçesi olan müstakil bir ev.

5

Hayalimdeki ev bir dağ evi mis gibi temiz havası, etrafı ormanlık ve güzel bir bahçesi olan, bahçesinde organik ürünleri kendimiz yetiştirdiğimiz meyve ve sebzeler, böyle bir ev düşünüyorum hayalimde güzel olurdu, her sabah o temiz havayı solumak için yürüyüşe çıkardım, kahvaltıda kendi bahçemin organik ürünlerini yerdim herşey doğal olurdu

4

Hayalimdeki ev müstakil ahşap bahçe içinde dereye yakın verandaya çıktığımda akan suyun sesini duyabileceğim toprağın kokusunu içime çekebileceğim şehirden uzak gürültüden uzak bir yaşantı sürebileceğim bir yerde

3

Hayalimde ki ev şehirden uzak denize yanında müstakil tek katlı bir ev ve etrafında bahçesi olan her istedigi mi ekeceğim güzel bir bahçe canım sıkıldıkça denize balık tutmaya gideceğim güzel büyük bir ev olmasıdır.

5

Manzarası guzel huzurlu mutlu bi evim olsun bana yeter

4

Millete hakaret ederek gündeme gelen tek insan der ve susarım

5

Madem hayal abartalım. Şöyle deniz kenarında biraz gözlerden uzak ama aynı zamanda şehrin tam ortasında. İçi hem abangard hem modaya daha uygun. Gayet ferah ve iç açıcı manzara. Dışı simsiyah içi rengarenk şöyle hem mütevazı hem gösterişli bir villa.

5

Hayalimdeki ev sessiz sakin bir yerde kocaman bir bahçesi olsan villam olsun isterdim. Bahçesinde sebze meyve ekebileceğim, köpek besleyebileceğim, yaz kış demeden huzurla oturabileceğim, mangal yakabileceğim güzel bir evim olsun isterdim.

5

Hayalimdeki ev tek katlı müstakil bir evdir; çünkü rahatlıkla toprağın faydalarından yaralanmak istiyorum toprağa basmak istiyorum betonlaşmış şehirlerden uzak durmak istiyorum.

5

benim hayalimdeki ev dublex havuzlu bahçeli çelik ev bu dünyanın malı bu dunyada kalıyo maalesef en buyuk zenginlik öbür dünya

Hayalimdeki Ev ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.