4.6

Güneş kremi

önce - ürün kategorisine Ormanci ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Faktor çeşitleri çok olup marka yelpazesi geniş olan ürünlerdir

4

Güneş kremi vücuda sürülen bir kremdir güneş ışinlarına karşı korur yüzüde korur güneşin cildimize zarar vermesine izin vermez bu kremler o yüzden kullanışlıdır.

4

Güneş kremi farklı derecelerde her insanın cilt tipine göre ve güneşten gelen ışığı az veya cok kesme derecesine göre faktöriyel olarak sınıflandırılır. Genellikle insanların güneşlenmeden önce ciltlerinin güneş ışığı nedeniyle zarar görmesini engellemek ve kızarmasının önüne geçmek amacıyla sürdükleri kremdir.

4

Güneş kremi Yaz aylarının kumsalda güneşlenen ciltlerin korunması için kullanılan faktör dereceleri olan güneşin ultraviyole ışıklarını cildin daha az maruz kalmasına yardımcı olan dermatologlar tarafından geliştirilmiş ya çeşididir

paylaş - şikayet
5

Güneşin gözle görülmeyen zararlı ışınlarından korunmak için yaz ve kış sürülmesi gerekir.Guneste gözle görülmeyen ultra viole,gama ışınları gibi radyoaktif etkili ışınlar ciltte lekeleme,ton farkı,kuruma gibi sorunlara yol acar

5

Ya mevsiminde güneşin zararlı etkilerinden korunmak adına güneşe çıkmadan önce sürdüğümüz kremlerdir. Her markanın iyi olmaz ben Nivea kullanıyorum. Genelde internet üzerinden satın aldım. Yüzde kırk indirimli alabiliyorum bu sayede. Yoksa yaz sonu almak da iyi değil. Etken maddesinden eser kalmıyor bir sonraki yıla.

4

Güneşin ışınlarından ve zararlı etkilerden kaçınmak için üretilmiş kimyasal,sürülebilir ilaçlardır. Genelde yaz aylarında kullanılır. Cildinizin rengine göre tonları olur. Hassas ciltler için özel serileri vardır. SPF yani sun protection factor olarak bilinir.

5

Sadece yazin tatilde degil gunesin oldugu yada olmadigi zamanlarda da cildi hassas olan kisiler tarafindan kullanilmasi gereken urundur.koruyucu seviyesine gore icerisinde farkli faktorleri olan ve numarasi arttikca koruyucu ozelligi de artan krem turudur.

5

Güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korumak amacı ile sürelen kremdir. Özellikle yaz aylarında güneşin dik açı ile gelmesi sonucu ciltte oluşabilecek problemleri önlemek amacı ile güneş kremi kullanılmaktadır. Güneş kremlerinin farklı cilt tiplerine göre çeşitli faktörleri vardır. Beyaz tenliler için yüksek faktörlü güneş kremleri uygundur. Esmer tene sahip kişiler güneşten daha az etkilendikleri için az faktörlü güneş kremlerini kullanmaları yeterli olmaktadır. Güneş kremi kullanılmadığında özellikle açık tenli kişilerde güneş lekeleri oluşabilmektedir.

5

Güneş kremi insan vücudunu güneşten koruyan kremdir. Bu kremlerin çeşitli faktörleri bulunmaktadır. Aynı şekilde insanların cilt tipleri farklı olduğu için güneş kremlerinin türleri vardır. Kişi kendi cilt tipine uygun güneş kremini bulmalıdır. Bazı durumlarda alerjik reaksiyonlar oluşabilir. Güney Kore'deki insanlar güneş kremini her gün kışın da dahil kullanmaktadır.

Güneş kremi ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.