4.3

Spor ve Sağlıklı Yaşam merkezi

önce - kurum kategorisine Chnmct ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Çoğu yer bunu özelleştirmiş ve pahalılaştırmış olsada hala cebimize uygun güzel merkezlerimiz bulunuyor.

5

Spor ve sağlıklı yaşam merkezleri sayesinde fazla ücret ödemeden sağlıklı yaşamamız ve spor yapmamız mümkün...Pahalı spor salonlarına yazılmaya hiç gerek yok evde spor yapayım diye yorulmanızada gerek yok ...Yapmanız gereken sağlıklı yaşam merkezlerine kayıt olmak.

5

Spor ve sağlıklı yaşam merkezleri genelde özel ya da belediye menleili kuruluşlardır. Bu merkezlerde genelde spor aktiviteleri filan düzenlenir. Aynı zamanda birer sosyal yaşam merkezleridir. Çok fazla olmasa da diğerleri de cüzi ücret alır belediye menşeli olanlar özellikle. Diğerleri de pahalıdır.

5

Spor ve sağlıklı yaşam merkezleri, bazı yerlerde düşük fiyatlara kaydolabileceğiniz bazı yerlerde ise çok büyük meblalar vererek kaydolabileceğiniz, fiyatı arttıkça içeriği ve imkanları da değişen sağlıklı yaşama katkı sağlayan merkezlerdir. Bu merkezlerde genellikle spor faaliyetleri yapılır. Yararlı merkezlerdir. Sağlıklı yaşamak ve sporu hayatında bir düzene koymak isteyenler için ideal yerlerdir.

4

Bu konuda size önerim ya özel Hocalı bir yere gidin yada belediyenin yerlerine gidin. Gerisi para tuzağı bence...

1

Günümüzde para tuzağı olmuş olan yerlerdir. Belediyenin açmış olduğu olanlar dışında çok fazla para isteyen yerlere gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Boşu boşuna para vermeyin.

5

Beledıyeler bazı semtlerde yapmıs oldugu spor ve saglıklı yasam merkezlerı var sandıgımdan fazla luks ve ıyı ılgılenıyorlar ben basvurdum bana sıra geldı ve cok memlunum

Spor ve Sağlıklı Yaşam merkezi ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.