4.1

Çaydanlık şakası

önce - diğer kategorisine bayzz ekledi.
18 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

İnsanlara şaka yapmak amaçlı içinde çay varmış gibi çaydanlığı üstüne boşaltarak yapılan sosyal medya şakası

paylaş - şikayet
4

Sosyal medyada bir akım hale gelmiştir ama çoğu zaman ciddiye alıp o sakalarda çok kavga çıkmıştır

5

Son zamanlarda popüler olmuş neredeyse milli sakalarimiz haline gelmis bir saka türüdür. Bos caydanliklari icinde cay varmis gibi gösterip karsidaki insanin üzerine dökuluyor gibi yapip korkutma sakasidir.

paylaş - şikayet
4

Birçok insanın yaptığı bir saka. Çaydanlık boş ve dolu gibi davranırlar yanindakinin ustune atarlar ve korkuturlar insanı.

5

çaydanlk şakası boş iş hiç gerek yok insanları korkutmaya

2

Doğru kişi lazım yaptığın kişi aksi olmuycak yoksa ciddi sonuç doğuruyor insanlar panik atak bile geçirebiliyir

5

Son zamanlarda popüler olan bir şaka ve çok güldüğüm orijinal bir şaka. Ha bazen olumsuz sonuçlar da alınabiliyor. Çünkü insan baya bir korkuyor....

5

Türklerin geleneksel hale gelmiş şakasıdır çaydanlık şakası basit ama komiktirde aslında bazı durumlarda eğlenceli olabiliyor çaydanlık sanki doluymuş gibi gösterilir oysaki içi boştur. Bazenleri güzel bir eğlenme gülme kaynagı olabiliyor :)

2

Bu şaka gerçekten tehlikeli bir şaka insanların korkmalarını sağlıyor bence ayrıca psikolojilerini bozuyor insanlarda panik atak oluşuyor hatta bazı insanlar bu şakayı yapan insanları dövüyorlardı bir yerde görmüştüm kız babasına yapıyor bunu babasıda çok sinirleniyordu kızı dövmeye çalışıyordu o yüzden yapılmamalı böyle şakalar çok tehlikeli oluyor.

3

İçi boş çaydanlık sanki içinde çay varmış gibi taşınarak düşme numarası yapılması ile karşıdaki kişinin yanmaktan korkması sağlanır. Bir nevi "eşek şakası" olduğu söylenebilir. Çünkü kalp krizi geçirtebilecek kadar tehlikeli bir şakaya dönüşebilir.

5

Çaydanlık şakasını yapmayan varmı acab ? Ben bile yaptım ama bence yaşlılara yapılmamalı çünkü onlar için tehlikeli

3

Çaydanlık şakası cok popüler olan bir şakadır. Içi boş bir çaydanlığı cay doldurur gibi yaparak insanları korkutmaktir amaçları ama bence sacma çünkü insanlarin korkmalarina sebep olurlar. Bazen de geri dönüşü olmayan konulara sebep olurlar.

5

Boş çaydanlığı ile elde giderken içinde çay varmış gibi yaparak birinin üzerine dökme ile yapılan şakadır. Boş olduğu halde çay varmış gibi kişi korkabilir. Genelde şaka dediğinde popüler olanlardan biridir.

5

Çaydanlık şakası bir ara çok gündemde olan bir şakaydı. Yapmayanı dövüyorlardı herhalde. Boş bir çaydanlığı alıp içinde kaynar su ve çay varmış gibi "ayyyhh" diyerek birinin üstüne atmak ve daha yanmadan karşındakine yanmış hissi uyandırmaktan ibaret eğlenceli bir şakadır.

5

Çaydanlık şakası, bir ara hemen hemen herkesin yaptığı ve bu şakayı yaparken videoya alıp sosyal medya platformlarından yayınladığı eğlenceli bir şakadır. Çaydanlık şakasında bir kişi boş çaydanlığı eline alıp getirirken bir başkası videoya almaya başlar. Daha sonra çaydanlığı tutan kişi birden birinin üstüne dökmüş gibi yapar.

4

Hemen hemen herkesin yaptığı ve esprisi kalmayan bir şaka haline geldi. Ama ilk akıl edipte yapanları izleyince ne gülmüştüm. Böyle şeyleri düşünüp yapan muzip insanlar iyi ki var.

5

evet günümüzün popüler şakası va hala tutmaya devam ediyor bence komik ve eğlenceli

Çaydanlık şakası ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.