4.1

Kenan Sofuoğlu

önce - kişi kategorisine sankiben ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

1

1983 Adapazarı doğumlu motorsiklet yarışçısı ve genç yaşına büyük başarılar sığdırmış kişi. Abisi Sinan Sofuoğlu'nu 2008'de motorsiklet kazası neticesinde kaybetmiştir.
24 Haziran 2018 milletvekili seçimlerinde AK Parti'den milletvekili oldu ve o tarihten itibaren de çokça eleştirildi. Meclise Lambo ile geldi. En son da instagramdan ayak ayak üstüne emirerlerim şeklinde bir resim attı karşısında danışmanları. Şöhreti kaldıramadı bence. Sana puanım 1 kanka.

5

Kenan sofuoğlu kocaeli li olup motor sporlarında motosiklet yarışları yapan motor pilotu olup avrupa ve dünya şampiyonu dünyaca ünlü sporcumuzdur.kardeşi de kendisi gibi yarışçıydı fakat tarfik kazasında kaybetti. Birçok birinciliği olup bu yıl sporu bıtakıp millet vekilliğine adaylığını koymuş ve kocaeliden ak parti adına milletvekili seçilip mecliste bizleri temsil etmektedir. Mütevazi ve karakterli oluşu herkes tarafından taktir ve sevgi görmesini sağlamıştır.

4

Sevdiğim birisi samimi bir insan ama şu soyasete şu adamı karıştırmasalar iyi olacaktı ama iyi bir sporcuydu motorsikleti iyi kullanırdı hız yapmayı seven birisidir artık bıraktı tabi sonu kötü bitecekti.

5

Bana motoru sevdiren adam diye birlirim heralde onunla tanışmak isteri,m bi taktik ve azimi var o taktiği ise kimse çözemiyo :D

1

En son paylaştığı pozla karakterini ortaya koymuş kişidir. Keşke hep sporcu kişiliğiyle hatırlansaydı.

paylaş - şikayet
5

Kenan Sofuoğlu motorudur. Motorla ilgili gençlere eğitiliyordur. Bir çok yarışlara girdi ve şampiyon oldu. Kenan Sofuoğlu aynı kendisi gibi abisi vardı, oda motorluydu ama yarışta kaza yapıp vefat etti. Kendisi Kocaeli’dir. Şuan Adalet ve Kalkınma partisinden milletvekili olmuştur.

5

Kenan Sofuoğlu, Türk motosiklet yarışçısı. 2012 SüperSport Dünya klasmanında 183 puanla şampiyon oldu. Kenan Sofuoğlu; motor tamircisi bir babanın en küçük oğludur. 25 Ağustos 1984 tarihinde Adapazarı'nda doğmuştur. 2002 yılında Almanya'ya yerleşen yarışçı, aynı yıl Yamaha-Cup'ı kazanmıştır.

5

Motor sporlarıyla uğraşan ,mili sporcu ,miletvekili.Hayran olunacak bir kişilik.Hem başarıli ki bu başarısını sonuna kadar hakediyor, hemde kendinden emin ve alcsk gönüllü.

4

Kenan Sofuoğlu, Türk motosikletçidir. 2012 yılında Dünya klasmanında 183 puanla süpersport 1.si olmuştur. Birçok ülkede Türkiye’yi gururla temsil etmiştir. Babası motosiklet tamircisidir kendi ile birlikte abisi ve kardeşide motosiklet hayranlarıydı abisini ve kardeşini motosiklet kazalarında kaybetti. Bir tane oğlu oldu onuda daha birkaç aylık iken kaybetti. Şuan Ak parti milletvekili olarak çalışıyor artık motosiklet yarışlarını bırakmıştır.

paylaş - şikayet
5

Her zaman atarım hele bide sevdiğim bir insan ise asla vazgeçemem her zaman her saat her dakika aklımdan çıkarmam sonuçta sevdiğim biri her zaman kollaŕım ve severim

5

25 Ağustos 1984'te Sakarya Adapazarında doğdu.Türk motorsiklet yarışçısıdır.Babası motor tamircisi olup ailenin en küçük oğludur.

Kenan Sofuoğlu ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.