4.3

Kara kalem çalışması

önce - diğer kategorisine Saade-t ekledi.
23 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Kara kalem çalışması kara kalem kullanılarak yapılan resimlere denir sadece bir kurşun kalem kullanıalrak harika resimler yapılır benimde çok sevdiğim bir resim tekniğidir bana daha anlamlı ve görsel olarak daha çok cezbediyor.

5

Kurşun kalemle yaparız, beyaz kağıt üzerine çeşitli figürler resimler çizerek kara kalem çalışması yaparız

5

Yağlı boya resim tekniği öğrenilebilen bir tekniktir. Ancak kara kalem çalışmaları gerçek yetenek ister. Aynı zamanda bol bol çalışmayı da gerektirir. adece kurşun kalem kullanılarak grinin tonları ile muazzam eserler ortaya çıkabilir.

5

O kalem tutmak yön vermek gölgelendirmek harika bişey yapabilmek arkadaşım istediği insanı görsün hemen yapıyordu yetenek beceri birazda çalışma ile olucak şeyler bunlar ama biraz da Ben de de yapıyorum....)

3

Karakalem çalışması ressamların yada resim çizen kişilerin resmini yaptığı kişinin veya nesneye bakarak sadece kara kalem ile onu beyaz bir kağıda aynısı çizmesine kara kalem denir ve buda bence ayrı bir yetenektir.

5

En sevdiğim çizim şeklidir. Herhangi bir eğitim almadım ama kendi çapımda bir şeyler çiziyorum resimlere bakarak falan. Güzel bir sanat şekli.

3

Biraz kirli gibi gözükse de renkli resimlerden daha fazla ilgimi çekiyor.

4

Ressamların 2B kalemle yaptığı çizimlerdir. Bu çizimler daha çok portre üzerinedir.Sokak. ressamları da genelde bu çizim yöntemini kullanır.

3

Çok gizemli ve buğulu bir çalışma çok istiyorum özellikle çocuğumun kara kalem çalışması olsa çok sevinirim keşke biri hediye etse bence çok gizel bir hediye olurdu

paylaş - şikayet
5

Bir sanattır. Gölgelendirmelerle yapılır. Kara kalemle yapılan ince bir çalışma resmetme halidir.

4

Tecrübeli ellerden çıkarsa gerçekten sanat oluyor..

4

Bir ara merak saldıģım ama çok fazla emek, sabır ve yetenek gerektiren bir iş olduğu için ara verdiģim bir çalışma. Keşke ben de o yetenek olsa da birbirinden güzel resimler çizip mutlu olabilsem..

5

Kurşun kalemle yapılan resim tekniği. Doğru gölgelendirmeyle gerçeğe çok yakın çizimler yapmak mümkün. Işığın nereden vurduğu iyi vurgulanıp açık renk kalmalı, gölgede kalan kısımlar doğru şekilde karartılmalı.

4

bence değerli bir sanat çünkü el emeği var yada insanlar içlerinden geçen duyguları yansıtıyor

4

Kara kalem çalışması zahmetli ve el becerisinizin yüksek olması gerekiyor. Sanat yapıyorlar resmen ve saygıyı hakediyorlar.

4

Kara kalem çalışması sadece kurşun kalem kullanılarak yapılan çizimlere denir. 2B gibi kalın uçlu kalemler kullanılır geçen sene bende bir çok kere kara kalem çalışması yapmıştım okuldaki hocalarım istiyordu hatta bazıları panoyu bile gördü iyi yorumlar almıştım tonlamalar olsun güzel karalamalarım sayesinde umarım yeteneğim artar ve ortaya koyduğum performans artar.

3

Atılan her kalem darbesinin bir anlamı olduğu çalışmadır. Kalemi ele aldığımda ruhumuzun bizi yönlendirdiği gibi atarız darbeleri.

4

güzel bir resim sanatı bence kara kalaem çalışması yapan insanın bile ayrı bir havası var yetenek işi herkez yapamaz

5

Resimle uğraşan biri olarak karakalem resimde olmazsa olmaz bir tekniktir yetenek sınavlarının vazgeçilmezidir çok sevdiğim bir teknik siyah ve beyazın hakim olduğu bir hayatı imgeler...

4

Gerçek ressamlar tarafından yapıldığı zaman muazzam bir hal alıyor, gerçekten başarılı bulduğum çalışmalar oluyor genellikle.

4

Kara kalem çalışmasının büyük bir sanat olduğunu ve kara kalem ile yapılan çalışmaların yetenek gerektirdiğini düşünüyorum.

5

Karakalem bir kalemle sadece binlerce ton yaratabilmektir bir objeyi, portreyi yada hayalden bir resmi yapmaktır.Çok sabır isteyen ve emek harcanan bir sanat dalıdır.Benim de en sevdiğim resim tekniklerinden biridir resim bolumunde yaptıgım bir sürü karakalem çalışması var.Bir insanın resmini yaparak onu mutlu etmek çok güzel bir duygu.

4

Ben 2b 3b kalem bilmem. Karakalem benim için ilkokulda klasik kare bir ev, üçgen bir çatı, dikdörtgen bir baca, önüne bir nehir iki tepe üste güneş çizmekten ibarettir.

Kara kalem çalışması ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.