3.3

Üşengeçlik

önce - diğer kategorisine umutilkancamlibel ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

1

Üşengeçlik sözlükte üşengeç olma durumu,tekasül olarak geçer. Üşengeçlik öyle lanet bir şeydir ki eğer üşengeç olsaydım bunları şuan yazıyor olamazdım. Ama bu üşengeçlik öyle bir konu ki insan birçok alanda üşengeç olabilir yani bana kalırsa her insan üşengeçtir. İşimize gelmeyen bazı konularda üşengeçlik tavrını takınırız hemen. Mesela şuan üşendiğimden dolayı daha fazla yazamıyorum.

4

üşengeçlik genelde insanlardaa olduğu gibi hayvanlardada oluyor.insanlar bir işi yapması gerekirken o işi yapmak içinden gelmeyen ve o işide genelde yapmazlar.birde üşengeç olanların çocuğuda olmaz diye sözlerde vardır.üşengeç inswnları pek sevmezler yavaş yavaş hereket ederler.

4

Üşengeçlik her insanda olan bir şeydir benimde çok sık yaptığım bir durumdur insanlar yapması gereken işleri yapmayınca sorunlar ortaya çıkıyor ama kişi üşengeç olduğu için sonra sonra diyor sürekli ve işi yapmıyor bazı sorunlara neden olabilir bu durum ama işte insanlık hali hep böyle yaparız.

5

Üşengeçlik yapacağımız bir işi veya eylemi erteleme durumudur.Sonra yaparım diye bir hastalık var sonra deyip sonradan ne yapacağımızı unuturuz.Her işi vaktinde yapmak lazım sonradan vaktimiz kalmıyor sıkıntı yaşıyoruz.Yapacağımız işi son gününe bırakmamalıyız,

4

Mükemmel bi şey. Hiçbi şey yapmamak, içinden gelse bile aman boşver demek

3

Öyle berbat bir beladır ki bazen karın axıkkırx kalkıp yemek yemeye bile üşenilir... Tuvalete gitmeye üşenilir... Kişinin özbakımı bile tehlikeye girer. Nerede hareket varsa orada bereket vardır. Toparlanın ve ayağa kalkın ey üşengeçler...

5

Sınav zamanı daha çok bünyeyi saran lanet hiçbir şey yapmama isteğidir.

paylaş - şikayet
1

Günümüz insanlarının sorunudur bence üşengeçlik. Bir şeyi yapmama isteği, adım atacak bile halinin olmasını hissetmek, çok önemli bir işi bile üşenerek yapmamak. Çok lanet bir durumdur ve çoğumuzda da vardır bu sıkıntı.

3

üşengeçlik çok kötü birşeydir ve bir çok insanda vardır 2 adım atmaya bile üşenen insanlar vardır

2

Üşengeçlik, zaman zaman hepimizi bulan bir duygu durumudur. Üşengeçlik, hiçbir şey yapmayı istememektir. Bazen deli gibi su içme isteği hissedilse bile kalkıp bir bardak su almanın çok zor gelmesidir. Üşengeç insanlar bir şeyin gereklilik olduğunu bilirler, onu yapmaları gerektiğini o işin onların sorumluluğunda olduğunu bilirler ama o işi yapmak onlara çok zor gelir.

Üşengeçlik ortalama puanı 3.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.