4.3

Her Son Yeni Bir Başlangıçtır

önce - diğer kategorisine syda23 ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Bu gerçekten çok önem verdiğim bir sözdür kesinlikle doğrudurda hiç bir son kaybediş değil yok oluş değil yeni bir başlangıçtır her şeyin daha iyisine ulaşmak demektir, insan mutlu olmalı sonlar her zaman bitişi belirtmez başlangıcı belirtir bende bu söze inanıyorum ona göre pes etmiyorum kimseye karşıda yıkılmıyorum.

5

Biten herşey başlayacak güzel şeylerin habercisi olmakşa birlikte kötü şeylerinde doğmasına olanak sağlamaktadır. Sona eren bir durum orada kalmayacak olup yenisini getirmektedir. Örnek olarak biten bir ilişkinin sonunda insan yeni bir ilişkiye adım atacaktır. Birşeyin bitmesi birdaha olmayacağı anlamına gelmemekle birlikte hayatın dona erdiği anlamına da gelmemektedir.

5

Her zaman dogru olan bir sozdur.mesela bir yerde birisi bir yerin sahibi olsun ondan sonrada o sahis oldugu zaman mallari mirascilarina gecer ve bu sayede yeni sahipleri olmus olur.yani yeni bir baslangic olmus olur.veyq bir yarde birbir kral olsun bu kral olmeden yeni birisi kral olamaz kral olurse varislernin yeni bir baslangici olmus olur.yada insanlar oldugunde oteki tarafta burada biten hayatlqri oteki dunyada yeniden baslamis olurlar.

2

tabiki herson yeni bir başlangıçtır tıpkı ölümün ölmenin sonsuz bir hayata geçiş olması gibi

paylaş - şikayet

Her Son Yeni Bir Başlangıçtır ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.