3.8

Acı biberli dondurma

önce - ürün kategorisine prof6565 ekledi.
15 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Antalya'da dondurmacı dükkanı işleten bir esnaf yazın yenilmesi gereken dondurmanın kışın da yenilmesi için bulduğu bir fikirdir. Yaptığı bu dondurma ile haberlerde ve sosyal medyada çokça ünlenen İlker Akkurt Kışın insanların hasta olmaması adına antibiyotik niyetine yiyebilecekleri böyle bir dondurma yaptı.

Acı biberli dondurma
2

Bu da yeni çıkmış bir dondurma yiyebileceğimi hiç sanmıyorum, ama yiyenlerde olabilir tabi bunu sevenlerde vardır, ama kesinlikle benim damak tadıma uymuyor ban uygun değildir.

3

Acı biber reçelinden sonra bunu da yapmışlar demek ki... Pek alıcı bulacağını sanmıyorum. Tatlı ile acının bir arada tüketilmesi damakları şenlendirrmeyecektir. Ancak acı biberin kış aylarında antibiyotik yerine tüketilmesi gerektiği fikrine katılıyorum.

3

millet ne yapacağını şaşırmış arkadaşlar yuh artık yani diyorum

4

Acı biberli dondurma heralde farklı damak tadı olsun diye yapmışlar ama güzel olacağını sanmıyorum tatlı ile acı birarada belki beğenenler olur gerçi belli olmaz

3

Hiç denemedim. Aslında tadını hayal bile edemiyorum. Bu lezzeti Karadenizliler bir mucit ortaya çıkarmış olabilir. İstanbul’da görmedim ama görüldüğü üzere Antalya’da oldukça yaygınmış.

3

Tatmadım hiç ama güzel olabilir bş yandan ağzın yanarken bş yandan serinliyor denemek lazım

5

Antalya değilde sanki bu dondurmanın Urfa Diyarbakır Mardin tarzı doğu illerinde acının çok tüketildiği şehirlerde olması sanki daha çok satış elde edilir gibi geliyor bana zaten genelde batı iller acıyı pek sevmez üstüne serinlemek için yiyeceği dondurmanın acı olmasını istemez yenilse dahi tadımlık meraktan olacaktır diye düşünüyorum

4

Tadına bile bakmak istemeyeceğim ilginç bir çeşitmiş

5

yav yemeğini anlarım veya baharatınıda eyw ama dondruma nedir yav. benim bildiğim insanlar donrumayı ağızları tatlansın diye yerler böyle mutlu olmak için yani ama acılısı olunca nasıl mutlu olacaklar merak ettim varya :D

5

Böyle bir dondurma çeşidimi mi varmış? Daha önce hiç görmedim ve böyle bir dondurma yemedim. Ama denemek amacıyla birgün bu dondurmaya denk gelirsem denemek isterim.

2

Maraşlı olmama rağmen böyle bi dondurmaya rastlamadım.

5

Farkli bir deneyim bence aci sevenlerin tatmadi gereken bir lezzet

4

Daha önce öyle bir dondurma türü yemedim ama yesem belki sevebilim.Acıyı aşırı derecede seviyorum çünkü.

4

Kesinlikle herkesin yaşarken bir kez denemesini tavsiye ettiğim bir ürün. Kim bulmuşsa iyi akıl etmiş diye düşünüyorum. Acı ile tatlının karışımından oluşan ne acı ne tatlı arası bir tat diyebileceğim bir ürün diye düşünüyorum.

Acı biberli dondurma ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.