3.9

Çiğköfteci Ali Usta

önce - kişi kategorisine Junnon07 ekledi.
105 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Videolarini izliyorum ve kahkahayla izliyorum millet video vekmek icon ve azar yemek icin gidiyo sanki

5

Çiğ Köfteci Ali Usta'nın yeri İstanbul Sirkeci de bulunmaktadır. Dükkanın çnünde bir tezgahı var ve bu yerde çiğ köfte satışı yapmaktadır. Milleti sıraya geçirip, öyle satış yapıyor. Sırayı bozanlara kızıyor. Normalde herkese yetişebilmek için hızlı hareket ediyor.

4

Çok sinirli bir adam olmasının yanında iyi ve temiz kalpli bir insan olduğunu düşünüyorum.İnsanlar çiğköftesi için değil onun o sinirli hallerini ve konuşmasını görmeye gittiğini düşünüyorum.Çiğköftesini ben hiç yemedim ama yiyenler normal bir çiğköfteden farkı olmadığını söylüyor.

4

Kendine has bir uslup ve davranis bicimi var ve insanlar tarafindan buyuk bir ilgi goruyor internette cekilen videolar sayesinde ününe ün katiyor ali usta gayetten basarili bir insan istanbula ziyaret ettigim zaman mutalaka yanina ugramayi cok isterim

4

Çok farklı bir insandır kendisi. Çok fazla seveni ve ziyaretçisi vardır. Bende çok severim eminönü gidip onu görmeden, oradan bir çiğköfte yemeden dönmem bile diyebilirim.

4

Çiğköftecilik mesleğini çok seven ve bu mesleği içine fazla fazla şov da katarak icra eden bir vatandaşımızdır. Bana gidip yemek nasip olmadı hiç de görmedim kendisini. Sadece YouTube'a atılan videolardan biliyorum. Çiğköfteyi lavaşa döver gibi vuruyor ve limon ister misin diye soruyor eğer isterim dersen limon o çiğköfteye adeta bir şelale gibi akıyor. O kadar hzlı yapıyor ki bazen izlerken yetişemiyorum. Çok fazla sıra oluyor o kadar hızlı olmasa kimseye çiğköfte yetiştiremez. Ayrıca neden bilmiyorum ama çocuklara da çocuk adam diyor. Dediğim gibi işini şov katarak yapıyor ama işe de yarıyor ki ünlü oldu ve herkes akın akın onun çiğköftesini yemek için gidiyor.

5

Hic gidmedim ama Videolarını izledim izlerim de cok guzel oluyor ve sıra cok oluyor genelde güzel galıba tadı denemek işterim tabıkı fırsatım olsa

3

Limon ister misin?
Dur dediğinde duracam takip et çocuk

5

Ali usta ustaların ustası çigköfteci herkezi güldüren biri

5

Asabi birisi gibi geldi ama bu kadar kişinin o adamın cogkoftesini yemeye gitmesinde bir sebep vardır illaki imkanım olsa bende gitmek istedim büyük bir çiğköfte sever olaraktan

5

Şiir yazmak için duygu lazım yaşanmışlıklar olsun ki içindekileri şiire aktara bil

3

İnsanların bu adamı sevmesinin tek nedeni kaba olmasıdır. Zaten biz her zaman böyle adamları ünlü yapıyoruz.

5

Yiyenler doyurucu diyor lezzeti güzel diyor birisi kısır gibi diyor gidip denemek lazım tabiki de ama çok abarttığını söyleyebilirim bazı konularda esnaf dediğin ağır olmalı bence.

1

Ben kendim gittim. Çok sıra vardı Ali ustayı trolleyemedim yoksa bol limon isteyecektim. Neyse tadı fena değil fiyatına göre çok iyi olduğunu söyleyebilirim ama aşırı doyurucu bir seferde normal bir çiğ köfteciden alınmış çiğ köfte dürümün o yuvarlak kısmı ağzınıza sığar ya bunun 3/1 i sığıyor bayağı bir doyurucu.

5

İşini güzel yapan ve biraz ünlendikçe biraz da şımaran çiğ köfteci.

5

Adam gibi adam bence. Sırf kışkırtıcı hareketlerle adamı çileden çıkarıyorlar sonra da dayak yediler diye şikayetçi oluyorlar.

5

MANTIKLI GELDI BOL KAZANCLAR BENDE SENI TAKIPTEYIM O ZAMAN NE DIYEYIM HAYIRLI İŞLER BOL KANZAÇLAR

5

Ali ustayı youtube kanallarından tanıdım ilk başta ön yargılı bir şekilde yaklaşmıştım ama izledikçe izledikçe ne kadar iyi kalpli temiz yürekli bi insan olduğunu anladım zaten o kadar eğlenceli bir insan ki insan videolarını defalarca izlemek istiyor ben eğer orada yaşasaydım kesin giderdim vallaha video çekmeye hem de çiğ köftesini yemeye hala içimde bi ukte olarak kalmıştır yani

4

Köfteci Ali usta kendi tarzı olan halk tarafından sevilen ve oldukça ilgi gören bir beyfendi işine show katması sadece lezzeti ile değil görselliğide yanında sunması ticari zekasının profesyonelliğidir başarılarının devamını dilerim

3

Hijyen bakımından ve tavrı bakımından son derece kötü biri olsada saka manasında yada reklam olsun diye yapıyor ama bi okadarda Çiğköftesi gercekten guzel olan bir biri son derece için bol çiğköftesi koyuyor aynı zamanda fiyat bakımından da son derece uygun olan bir yer seviyorum aslında yeri ve adamı.

5

Emeğiyle işini yapmaya çalışıp, alınteriyle ekmeğini kazanan bir esnaf. Kendince belirlediği bir yöntem ile pazarlamasını gerçekleştiriyor. Agresif bir karakteri var bu da olabilir. Zamanında neler yaşamıştır bilemeyiz. Ama çıkıpta birkaç soytarı bu adamın üzerinden prim yaparak fenomenlik zımbırtısına ulaşmaya çalışıyorsa, o beyin yoksunlarına da hadleri bildirilmeli.

3

Ali usta tanıdık iyi bir adam ama son zamanlarda tanınınca abartmaya başladı suçsuz gençleri dövdü mesela adam ne güzel gitar çalıyor renk katıyor ali ustanın yaptığı olmadı ama bu sefer

5

Hoşgeldin çocuk adam videosunu her izledigimde gülerim

5

Çocuk adam deyimi ile yeni bir çığır açıp fenomen haline gelmiştir sinirli ve agresif tavırları bir çok kişi tarafından sevilip dükkanın önünde çiğ köfte kuyruğuna girmesine vesile olan er kişi..

5

Hayalimdeki ev hep dubleks ve bahçeli bir ev olmuştur. Tahta trabzanları ve tahta çatı katı

Çiğköfteci Ali Usta ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.