4.0

Acemi Cadı

önce - dizi-film kategorisine Buse6946 ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Bu dizi çocuğumun dizisidir. Hiçbir bölümünü kaçırmazdım. Merve Boluğur’un oynadığı diziydi. Teyzeleri de sinir yaparlardı.

4

Merve bolugurun basrol oynadigi bir fantastik diziydi. Teyzeleriyle beraber yasar ve olagan üstü güclere sahipdir. Sihir yapmak gibi ve lise öhrencisi olarak dünyada yasayan insan olmadigini kimseye söylemeyen biriydi.

paylaş - şikayet
4

Acemi cadı 2005 ve 2007 yıllarında yayınlanan komedi ve fantastik türde bir dizidir. Acemi cadı'yı yani Ayşegül karakterini Merve Boluğur canlandırmaktadır. Ayşegül kendisi gibi sihirli güçlere sahip iki halası ile yaşamaktadır. Cadı olduğunu yeni öğrenen Ayşegül'ün yaşadığı komik anlar acemi cadı dizisinin konusudur. Acemi cadı daha çok çocuklara hitap eden bir konuya sahiptir.

4

Ailecek izlenebilen en güzel dizilerden bir tanesiydi. Sanırım şuan yeniden yayınlanıyor.

3

acemi cadı 2005 ve 2007 yıllarında yayınlanan komedi ve fantastik türde bir dizidir. başrolde merve boluğur ayşegül karakterini canlandırıyor.

Acemi Cadı
4

Acemi Cadı, başrolünde Merve Boluğur'un oynadığı bir dizidir. Bu dizi bir zamanların en ünlü dizilerinden biriydi. Dizide Merve Boluğur'un oynadığı Ayşegül rolü sihirli güçlere sahip biridir. Teyzeleri de aynı şekilde sihirli güçlere sahiptirler ama ellerinden geldiğince bunları kullanmamaya çalışırlar.

5

Merve boluğur Nergis Kumbasar Şenay Gürler Çalkan çuha gibiisimlerin oynadığı Teenage Witch Sabiına uyarlaması dizi. 3 yıl mı ne kanalı ekranlarında yayınlandı. Saçmaladığım ve final yaptı.

Acemi Cadı ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.