4.3

Araba kokusu

önce - ürün kategorisine bayzz ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Arabalarda mevcut olan kötü kokuları almak için gerek sprey gerek cama asılan kokulardır

paylaş - şikayet
4

Arabaların kendine has kokuları vardır ayrıca arabalara daha güzel koksun diye araba kokusu parfümüde alınabilir, iki şekildede güzel kokar aslında bende beğeniyorum bu kokuları.

5

Arababalara takılan farklı seçeneklerde kokular ile arabaların kosunu güzelleştiren parfümdür.

5

Arabanın mekanik kokusunun üzerine bir de havasızlık gibi şartlar eklenirse çekilmez bir ortam oluşabilir ve yolcularda mide bulantısı, kusma gibi sonuçlar ortaya çıkabilir. Bu sıkıntıları bertaraf etmek için arabaların içinde güzel kokular kullanılır. En çok tercih edilen kavun kokusudur.

5

Araba kokusu, özellikle yeni arabalarda mevcut olan o rahatsız edici kokuyu az da olsa gidermek ya da bastırmak için kullanılan kokulardır. Bu kokulardan bazıları kalın kağıt gibi şeylere işlenmiş olan araba kokularıdır ve bunlar arabanın dikiz aynasına takılır. Ama bazıları ise tıpkı evdeki oda kokuları gibi sıkılabilen araba kokularıdır. Çok çeşitli aromaları vardır.

5

Arabadaki o benzin ve toz kokusunu bastırmak için ağır güzel kokulu olan karı bazen de sıvı olarak üretilen komulardur. Bazıları o kadar yoğun ve iyidir ki o güzel kokudan burnunun direği kırılabilir yani o derece iddialı ürünleridir.

1

Bende panik atak rahatsızlığı var. Uzun süre seyahat özellikle otobüs ve araba seyahati beni tutar. Midem bulanır, başım döner. Miğdemin bulanmasının bir sebebidir kendileri. Lanet koku!

5

Arabalara ya asılır ya da sprey yoluyla sıkılır ve beni de çok mutlu eden kokulardır. Özellikle abimin aldığı mango kokusu vardır arabaya asar onu ve aşırı güzel kokar. Fiyatı da ucuzdur ve 6 TL dir. Benim sevdiğim bir şeydir koku hafif olduğu sürece.

5

Bir tane araba kokusu var cok guzel ya abım çarıdan almıs kavun gıbı konuyor ama kavun degıl arabay bınınce cennet bahcesıne gırmısjn gıbı oluyır ınsanın ıcı

3

Mide bulantısına sebep olan tek koku bence. Nasıl bir koku anlam veremiyorum. Hele yaz aylarında daha kötü oluyor. Bı koku bir türlü engellenemiyor bence. İnsanın nefesini daraltıyor valla.

3

Genellikle güzel koku bıraksın diye arabada bulundurulan bu kokular özellikle yaz aylarında arabanın havasını daha kötü hale getirebiliyor.

Araba kokusu ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.