4.2

Çağla şikel

önce - kişi kategorisine mersinli ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Ünlü manken halende mankenlik yapıyor bazı defilelerde Kıyafet yarışmasında jürilik yapmıştı sanatçı Emre altuğ ile evliydi ayrıldılar iki tane oğlu bir ara gündüz kuşağı programı sunarken göğüsü açılmıştı yayında en çok tıklanan videolar arasına girmişti güzel kadın

3

Çağla Şikel, manken, oyuncu, sunuculuk yapmıştır. Bu aralar hala mankenlik yapmaktadır. Emre Altuğ işe evlenmiş, anlaşamayınca boşanmışlardır. Bu evlilikten iki evladı olmuştur. Genel olarak gündüz kuşağında program sunmaktadır. Cennet Mahallesi dizisinde Sultan rolünde oynamıştır. Bu aralar YouTube de video çekmektedir.

3

Eski Türkiye güzellerindendir. Uzun süre mankenlik yaptıktan sonra televizyon programcılığına geçiş yapmıştır. Hatta "Cennet Mahallesi" dizisiyle oyunculuk tecrübesi de edinmiştir. Moda programlarında jürilik yapar, kadın programı sunar...

2

Sevmediğim bir sunucu eski mankendir kendisi bir ara oyunculukta yaptı ama hiç beğenmem kendisini ben hiç hoşuma gitmiyor kesinlikle, bana ne konuşması ne kendisi iyi gelmiyor.

5

Çağla şikel ünlü manken ve oyuncudur.Senelerdir mankenlik yapmıştır. Ali Şan ile başrollerini paylaştığı Cennet Mahallesi dizisinde oynamıştır. Dizideki ismi Sultandır. Fox tv de sağlık programı sunmuştur. Emre Altuğ ile evliliğinden iki tane oğlu vardır. Çift anlaşamadıkları gerekçesiyle boşanmıştır.

5

Cagla sikel gervektwn yillar ondan bir sey goturmemis hep ayni guzellikde spor hayati is hayati olsun hepsini cok guzel bir sekilde yuritebilen biri cennet mah. de cok guzel oyunculuk yapmistir

5

Çağla Şikel ünlü bir mankendir. Kendisi sunucu ve oyuncu kimliği ile de tanınmaktadır. Alişan ile birçok program sunmuştur ve yine birlikte cennet mahallesi adlı dizide rol almışlardır. Kendisi sevdiğim ve taktir ettiğim bir kişidir. Ayrıca şu anda kendi ismi ile bir youtube kanalına sahiptir. Orada da makyaj ve moda adına birçok tüyo vermektedir.

5

Çağla Şikel, kırk yaşında olduğu halde mankenlik mesleğine hız kesmeden devam eden, müthiş bir fiziğe sahip bir mankendir. Aynı zamanda sunuculuk yapar ve bir YouTube kanalı da vardır. Çağla Şikel Alişan ile beraber yaptıkları programlarda çok başarılı olmuştur. Adı genellikle Alişan ile anılır. Çok güzel ve başarılı bir annedir. Emre Altuğ ile boşansalar bile aralarında bir düşmanlık asla olmamıştır ve çocukları için sık sık bir araya gelirler.

Çağla şikel ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.