4.6

ATM

önce - mekan kategorisine bayzz ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Günlük para çekimini yapıldığı,fatura ödemelerinin yapıldığı sistemsel kiosklardır

paylaş - şikayet
4

Banka banka değişir atmlerden para çekme meblaları bazı banka en fazla 1000 tl çektirir bazı 1500. Emeklilerin başında sıraya geçtiği olur olmaz her yerde karşımıza çıkar fakat gerçekten lazım olduğunda kesinlikle en uzak uç noktada olur genelde.

5

Bankaların her bankanın belirli noktalarda bankalarının önünde bir tane olsa da koydukları para yatırma çekme ATM makineleri bankaya girmeden kartın ile hesaba para yatırıp para çektiğin havale yaptığın birinin hesabına kira ve benzeri para yolladığın banka makineleri insanı banka kuyruğundan kurtaran süper icat diyebiliriz ATM dışında net bankacılığı da yine insanların oturduğu yerden ödeme havale yaptıkları süper bir icat uygulamadır

4

Para çekip ve para yatırmamızı sağlayan bilgisayar ekranlı büyük bir sistemdir aslında küçük banka da diyebiliriz çok rahat oluyor banka ile uğraşmadan her işi burdan halledebiliyorsun ben seviyorum atmleri ama tek sıkıntısı her yerde atn bulamamak.

5

Bankamatik olarak bilinen makinaların gerçek adıdır. Günümüzdeki yoğunluk sebebiyle her zaman bankalarda sira beklemek yerine daha hızlı bir şekilde para yatırıp çekebiliyoruz. Her bankanın kendine ait bir atm sı vardır.

5

ATM İngilizce "Automatic Teller Machine" demektir.Yani Türkçesi otomatik vezne makinasıdır.ATM Türkiye de işk 1982 de kullanılmaya başlandı.ATM ler çok karmaşık makinalardır.Ve size hizmet verirken bir çok karmaşık işlemi bir arada yapar.Mesela örnek olara; bir ATM ye kartınızı soktunuz ve şifrenizi girdiniz.ATM önce sizin gerçelten siz olduğunuzu doğrular.Daha sonra internet üzerinden hesaplarınıza erişir ve sizden gelen komutlarla beraber cari hesabınızda işlem yapar.Örneğin paraçekeceksiniz... Yine doğrulama safhaları yapılır ve paranız hesabınızdan çekilen tutar miktar kadar düşme emri verir.Para yatırmak istediğinizde yine bir interner ağı üzerinden hesabınıza alacak kaydeder.Tüm bu işlemleri yaparken yatırdığınız para için güvenlik taraması yapar.ATM ler hayatı kolaylaştıran ve size günün 24 saati hizmet veren bir nevi banka şubeleridir.

paylaş - şikayet
4

Insanlarin kolay para cekmesi gondermesi icin guzel birsey

5

Paraya İhtiyacın olduğunda 7/24 çalışan nöbetçi bankalardır. Para çek para yatır havale yap fatura öde Sınav parası yatır bursun geldi mi çek hayatı kolaylaştıran bir ekran basit kurallar kartı tak şifre gir karşına gelen ekrana bak ne istiyorsan o işlemin yanındaki düğmeye veya ekrana dokun işlemini yap kabul et kartını al ve çık.

5

Yesil top top olan bir sebze benimde en sevdigim sebze garnitur salatasi cok guzel oluyor her turlusu ayri zevk

5

Banka hesabımıza para yatırmak yada çekmek için şubeye girmeden bankanın dışında bulunan makinalardan çekmek için yapılmış makinelerdir.

5

Dünyaya, insanlığa verilmiş bir kolaylık bir nimet

5

ATM ler dışardan banka işlemlerimizi kolayca yapmamızı sağlar, özellikle para çekerken veya gönderirken çok işe yarıyor içeri girmeden hallediyorsun

3

ATM şer para çekmek için kullanılır
Ama bazen sahte para koyuyorlar insanlığın en kötü hali
Süreklide gişeden çekmek zor en güzeli ATM den para çekmek veya hesaba havale yapmak için ideal

5

Atm, bankaya gitmeden birçok bankacılık işleminin yapılabileceği bir makinedir. Atm ler müşteri için çok büyük kolaylıktır. Hem müşteri memnundur hem de banka. Çünkü atmler sayesinde bankaların iş yükü azalmaktadır. Bu da bankalara yaramaktadır.

ATM ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.