4.2

Fi pi çi

önce - kitap kategorisine Gizem9488 ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

3 seriden oluşan kitapların yazar Akilah Azra Kohen'e aittir. Kitaplarını okumadım fakat Fi adlı kitabının İnternet dizini seyrettim. Yazarın anlatmak istedikleri ve verdiği mesajların farkını izlerken veya okurken anlayacaksınız. Ben gayet başarılı buldum.

paylaş - şikayet
5

Kitap ama kitabını okumadım lakin Serenay Sarıkaya Ozan Güven gibi isimlerin oynadığı net dizisini izledim fi-çi olarak yayınlandı çokta güzel başarılı bir diziydi Can Manay karakteri tam bir psikopat ruh hastası bir kişilik izlemeyen varsa tavsiye ederim televizyonda yayınlanmadı net dizisi net dizisi olduğu içinde daha rahat yayın yapabildiler izlerseniz anlarsınız ne demek istediğimi

4

Birbirinin devam serisi olan kitaplardır diziye de çevrilmiştir bende okudum ve izledim bu kitapları ve dizisini güzel bir hikaye insanı okutuyor ,ben sürekli sayfaları çevirirdim ne olacak ne olacak diye iyiydi takıntılı bir adamın yaptıklarını anlatıyordu.

5

Fi pi iç bir kitaptır. Bu kitabın internet dizisi yaptılar bu dizilerde Ozan Güven ve Serenay Sarıkaya başrollerinde oynamışlardır.

5

Tipik türk romanı mı bilmiyorum ama tipik türk dizisi mantığı. Dizi ile ilgili konuşacak olursak TV'den farklı bir platformda yayınlanmış olması ve ses getirecek kadrosu dışında ben bir fark bulamıyorum. Hikaye aynı , ihtiras, aşk,tutku,ihanet ..

5

Azra Kohen kitap serisidir. Bu üçlü serinin sonrasında Aeden kitabını yazmıştır. Çok farklı bir bakış açısıyla yazılmış kitaplardır. İnsanları içine alan sürükleyici yazı dili ile beraber kendini sorgulamaya da yönlendirmektedir. İnsanların tekamül süreçlerinde yapması ve yapmaması gerekenleri çok güzel bir dille aktarmıştır. Okunulması gereken bir kitap serisi.

3

ilk önce bu nededim sonra yorumlara baktım romanmış :)

Fi pi çi ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.