4.5

Sutyen

önce - diğer kategorisine mccilek ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Kadınlar tarafından göğüsleri örtmek, desteklemek ve kaldırmak amacıyla kullanılan bir giyecektir.. genelde iç çamaşırı sayılmakla birlikte giyenin vücut hatlarını belirlemesi nedeniyle temel bir giyecek olarak da nitelendirilmektedir.. doğru seçim yapmak son derece önemlidir!

5

Bayanların giydiği iç çamaşırı olarak satılan bir ürün. Bayanların göğüslerine giydikleri bir çamaşırdır. Bir çok renk ve desende çeşidi vardır. Göğüslerin özelliğine göre de çeşitleri vardır. Küçük göğüsler için büyük yada normal gösteren sutyenler, sarkık goguslerintoparlayan sutyenler, göğüslerin dik durmasını sağlayan sutyen gibi farklı işlevlere sahiptirler. Bayanlar elbiselerine göre farklı versiyonlarda sutyenler kullanmaktadırlar. Özellikle yılbaşı için kırmızı olanları hediye olarak tercih edilmektedir.

5

Herkesin yanlış bildiği göğüsü kapatmak için değil memeleri kapatmak için giyilen iç çamaşırıdır, Kıyafette düzgün durmasını sağlayan ve gittikçe seksilik için çeşitlendirilen fantezi sütyenleri vardır. En çok kırmızı, siyah ve beyaz renkleri tercih edilmektedir.

paylaş - şikayet
5

Kadınların kızların giydiği üst iç çamaşırı zaten iki parça var mesela erkeklerde iki parça boxer atlet kadınlarda ise don sutyen kimilerinin kafam kadar kimilerinin en küçük numaralı olanını aldığı sutyen :)) ama ideal olanı Kate Upton memeler modelidir :)) pazarlarda don sutyen diye bağıran satıcıları bir çoğumuz görmüştür ben hemen uzaktan geçer giderim bakmayın yazdığıma utangacım orta okulda çeşmede yazın su atmaca oynardık kızların gömleği ıslandığında sutyen ne renk belli olurdu ıslanan kimse gözler onda olurdu bazı tipler bu iç çamaşırını takmak bile istemiyor geziyor öle Burhan altıntopun Makbule söylediği gibi Lüp Lüp etme şunları armutspor

4

Bayanlar kadar güzel anlatamayız sütyemi tabiki ama benim çok uyuz olduğum bir iç çamaşırı. Dışardan bir bayan giyer görürsün o kadar güzel dersin fakat aslında sütyen güzelleştirmiştir. Tabi bşrde onu açması var kopçası yani nazen takılıyor uyuz ediyoror insanı daha pratik olanı var tabi ama bana denk gelmedi.

5

Kadınların göğüslerini toparlayan şekilli kalmasını sağlayan toparlayan destekleyici kıyafettir.

5

Bayanların gögüsleri için üretilmiş bir kıyafettir gögüslerini kapatsın dik tutsun ve gögüs uçları belli olmasın diye yapılmıştır güzel bir düşünce , çeşitli desenlerle ve modelleri vardır.

5

"İkizlere takke" diye bağırarak satardı pazarcılar önceden. Artık onlar da kibarlaştı ama kafasına sutyen geçirenler var sanırım hala. neden bu kadar ilgi odağı bir ürün olduğunu anlamış değilim.

3

Kadınların göğüs için kullandığı iç çamaşırıdır. Çok eski çağlardan beri değişik formatlarda kullanilan sutyeni günümüz formatina uyarlayan Caresse Crosby dir. 1914'te patentini almış ancak pazarlayamadığı için 1500$ a Warner Kardeşler Korse Şirketine satmıştır.

Sutyen ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.