4.1

Anime

önce - dizi-film kategorisine Stcing ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Anime, ingilizce animation kelimesinden kısaltılarak oluşturulmuş bir kelimedir. Japonların kendine özgü çizim tarzlarıyla oluşturulan animeler genellikle çizilen mangaların televizyon veya sinemaya uyarlanmasıyla oluşturulur. Birçok farklı yaş kitlesine hitap eder. Türleri arasında shounen; genç erkeklere, shojo; genç kızlara, seinen; yetişkin erkeklere, josei; yetişkin kadınlara hitap eden türler olarak örnek gösterilebilir.

5

Anime japonların çizim tarzları ile oluşturulmuş dizi ya filmlerdir. En popülerler animeler arasında Death Note yer alır. Ben de kendisini çok severim.

5

Anime Japon çizgi karakterleridir aslında tanım olarak. Her yaş için neredeyse anime oluşturur bu Japonlar. En önemli animeleri arasında Pokémon gelir. Benim de hala izlediğim bir animedir. Çaktırmadan söylüyorum :)

5

Animasyon filmlerinin özüdür denilebilir. Japonların bulup geliştirdiği çizgi film türüdür. hedef kitlesi çocuklar olduğu kadar genç ve yetişkinlerdir de... Dünyada yaygınlaşmıştır. hatta ülkemizde üniversitelerde bile animasyon üzerine bölümler açılmaktadır.

3

Bir çizgi filmdir aslında ama anlamlı güzel konusu olan çizgi filmlerdir , özellikle asya ülkelerinde sevilir, japon animeleri çok fazladır bizim ülkemizde bunları okuyan izleyen çokda insan vardır ben pek izlemem bana çok hitap etmiyor

5

Genelde Japon çizgi filmlerine verilen addır animeler. Animeler animation kıslatmaaıdır. Zaten Japonlar bu konuda Amerikalılar taklit etmişler ama bazı Japon Animeler Katolik Fransız yetkisindedir. Cidden adamların hayal gücüne hayranım onları yazmak çizmek yönetmek o renk cümbüşü derin erdem anlatıları filan insanı büyülüyordu.

1

Anime, japon çizim sanatıyla çizilmiş sanat eseridir. Kendi özgü çizim tekliflerinden oluşur . Animeler, genelde mangaların televizyona ya da sinemeya uyarlanmıştır

5

Japonların çizim sanatıyla çizilmiş sanat eseridir, kendine özgü çizim tekniklerinden oluşur. Genelde mangaların dizi veya film olarak ekrana aktarılmasıdır. Pokemonu çok izlerdim ve çok da severdim küçükken.

3

Animenin direke çevirisi için Japon Çizgi Filmleri diyebiliriz. Aslında özünde bizim çizgi filmlerimizden farkı yoktu ancak animeler farklı bir dünya oluverdiler. Bugün günümüzde dünyanın birçok farklı yerinden birçok insan animelerin neredeyse hastası olmaktadır. Dizi gibi sezon sezon takip edilen bu diziler insanlar için çok önemli hale geldi.

4

Anime, Japonların kendi tarzlarıyla yaptıkları animasyonlardır. Animelerdeki karakterler genellikle birbirlerine benzerler. Özellikle kızların hemen hemen hepsinin kocaman gözleri, incecik belleri, büyük göğüsleri ve geniş kalçaları vardır. Anime sevenler animelere çizgi film denmesine şiddetle karşı çıkarlar.

3

Çoğunlukla japon dizilerinin yada çizgi filmlerinin özel animasyonuna denir. Genellikle animasyondaki karakterler birbirine çok benzer. Animalar genellikle mangaların televizyon veya sinemaya uyarlanmış hâlidir. Benim ise en çok sevdiğim karakter ise Pokemondu.

Anime ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.