4.7

Elma Dilim Patates

önce - ürün kategorisine syda23 ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

3

Severek yediğim ve tadı gerçekten çok iyi olan bir lezzettir bu patateslerin elma şeklinde yapılır fırınlanmasına bayılıyorum sanki et yiyormuşsun gibi tadı oluyor ve bende bunu çok seviyorum genelde restoranda bunu sipariş ederim.

5

Patatesleri elma dilim doğradıktan sonra içine zeytinyağı, sarımsak rendesi, karabiber, pul biber ve tuz ile iyice harmanlayıp fırına atılmasıyla yapılan tarif muazzamdır. Hele deiyice yumuşayana kadar pişmişse, kıvam tutmuşsa...

5

içi püre dışı patates kızartması karışımı olan yiyecek türü.

paylaş - şikayet
5

Elma dilim patates benim en sevdiğim patates türüdür. Ev yapımı ile hazır olanlar bir olmuyor gibi geliyor bana. Ev yapımında içi ve dışı çıtır çıtır olurken, hazırların içinde sanki püre varmış hissi uyandırıyor. Elma dilim patatesler genelde ince kabuklu olarak kızartılıyorlar.

5

Kahvaltılar da en sevilen yiyeceklerden birisi de patatestir .Patatesin farklı farklı pişirilerek ortaya bir yiyecek çıkarılabilir fakat benim en sevdiğim hali parmak patates ve elma dilim patatestir .Özellikle kahvaltılar da ya da bazı yemek yemeklerin yanında mutlaka yemek istediğim bir lezzetlerdendir.

4

Elma Dilim Patates, patateslerin adından da anlşılabileceği gibi tıplı elma dilimi şeklinde kesilmesi ve ftınlanmasıyla yapılır. Elma dilim patatesler tıpkı közlenmiş patates gibi yumuşak ve kalın olurlar ama fırınlanmışlardır. Üstüne de baharara dökülür ve o şekilde yenir. Ben pek terci etmiyorum benim hoşuma gitmiyor.

5

patatesin her şeklini seven ben bir onu sevemiyorum.elma dilim olunca içi çiğ kalıyor gşbş birşey anlam veremedim ama asla ısınamıyorum

5

Elma dilimi şeklinde kesilmiş, kabuğu tercihe göre soyulan veya soyulmayan, iyice fırınlamış ve çıtır çıtır olan bir lezzettir. Çeşitli baharatlar da eklenerek harika bir tada dönüşüyor. Kızartmasındansa bu halini tercih ederim.

Elma Dilim Patates ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.