4.3

Kitap Ayracı

önce - ürün kategorisine syda23 ekledi.
22 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Kitapları okurken yerlerini unutmamak için yapılmış desenli veya sadede olabilir şekilli uzun dikdörtgen gibi olur genelde kitabı okuduğumuz yani kaldığımız yerin arasına koyarız , bu sekilde unutmayız kaldığımız yeri daha rahat bulabiliriz.

5

Çoğu kitabevinin diğer kitapların tanıtımı ve reklam amaçlı yapmış olduğu kitap ayraçlarını çok seviyorum.ama geçen gün gördüğüm bir kitap ayracı bambaşkaydı.Yazar kitabının ismi denizle alakalıydı ve kitap ayracına da çok güzel deniz yıldızı koymuştu.çok başarılı bir tasarımdı.

4

Oldukça kullanışlı olan ve kitap okuduğumuzda nerede kaldığımızı hatırlamamızı sağlayan bir üründür. Kesinlikle bir okurun bulundurması gerekir. Olmasa bile farklı şeylerde aralara konabilir.

3

Grnellikle romanlarda yada okudugumuz herhangı bır kotalta sahfamızın karısmaması sahfayı katlayıp ız yapmamak ocın kullanılan sayfayı ayıran be kaldıgımız yerden bellı eden ince kartondan renkli yapılan ayraclardır sayfa belli ediciler :)

5

Genelde kitap okurken kaldığı yeri unutmamak için mukavva kağıdından yapılan üzerinde çeşitli süslemeler olabilen kitaptaki kaldığımız yerdeki yaprakların arasına koyup daha sonra okumaya devam etmek istediğimizde bize nerede kaldığımızı hatırlatan karton parçaları diyebiliriz.

4

Kitap ayraçları, kitap okurken son okuduğumuz sayfayı ayır tetmek için kullanılır. Eskiden son okuduğumuz sayfayı unutmamak için sayfanın kenarını kıvırırdık, kitap auraçkarı sayesinde bu yönteme gerek kalmadı. Kırtasiyelerde ve bır çok yerde çok çeşitli hatta kitap okunmaya özendirici kitap ayraçları satılmakta ve hatta handmade olarak ta bulanilirsiniz

5

Kitap sayfalarının aralarına konarak en son kalınan sayfayı kaybetmemeye yarayan araçlardır. Basit bir kağıt parçasından da yapılabilir, çok farklı malzemelerden de... Envai çeşit süslemeler yapılabilir. Ayraç koleksiyonu yapanlar bulunur.

5

Kitap ayracı kitapta hangi sayfada kaldığımızı anlamak amacıyla kullandığımız her şey olabilir. Birçok kırtasiyede bu isimde kitaplar satılmasına karşın aslında özellikle para ile alınan şeyler yerine kendimiz yaptığımız minik şeyler çok daha güzel olabilir. Örneğin ben kurumuş yaprak kullanmayı çok severim.

5

Kitap ayracı, bir kitap okunduğu ve yarım bırakıldığı zaman kalınan yeri belli etmek için kitabın sayfalarının arasına konulan eşyalardır. Kitap ayraçları genellikle karton, mukavva gibi sert materyallerden yapılır ama daha farklı çeşitleri de vardır. Bazı insanlar ise on liraya kitap ayracı alacaklarına on lirayı kitap ayracı olarak kullanmayı tercih ederler.

4

Kitap ayraçları insanların okudukları kitaplarda kaldılari yeri unutmamak için kaldılari sayfayı veya son olarak okuduğu sayfanin arasına konulan bir araçtır, gellikle kalim kağıt parçasından şekil verirlen bir kağıttir.

5

Kitap ayracı, okuduğunuz kitapta kaldığınız sayfayı kaybetmemeye yarar. Çok kullanışlı bir üründür. Fiyatı da gayet uygundur. Değişik çeşitleri vardır: Mıknatıslı, püsküllü uzun, ataç şeklinde.. Ben kırtasiyeye girdiğimde almadan çıkmadığım bir üründür.

5

Envai çeşit renk desen ve materyalden yapılan klipsli üç boyutlu gibi değişik büyük küçük fark etmeksizin üretilen sadece kitapta nerede kaldığınız hatırlamaya yarayan alettir. Bazı kitap ayraçlaro el yapımı çok güzel ama 15 TL gibi pahalı fiyatlara satılır iken kimisi mütevazi küçük 1 TL gibi fiyatlara satılmaktadır. Her bütçeye uygun var yani

4

Kitap okurken nerede kaldığımızı unutmamak için kullandığımız kağıttan veya mıknatıs gibi şeylerden oluşan şeylere kitap ayracı denir. Şuan bir sürü çeşiti bulunmaktadır, istediğiniz renkte ve istediğiniz desende kitap ayraclarını kırtasiyeler de bulabilirsiniz.

5

Kitap okurken kaldığın yeri belirtmek ve hatırlamak aracıyla kitabın arasına konan nesnedir. Benim bir sürü kitap ayracım vardır ve hatta koleksiyon şeklinde tutarım bir kenarda. Gittiğim yerlerde falan bulursam güzel bir kitap ayracı hep almaya çalışırım.

5

Bende bir tane kitap ayracı var ve her kıtap bittiğinde diğerine kullanıyorum çünkü bu bildiğiniz ayraçlardan değil benim için ayrı bi değeri var tabi bu kişisel zevtir

5

Kitap okurken kaldığım yeri unutmamak için mutlak kullandığım bir araçtır.Genellikle mıknatıslı ayraçları tercih ediyorum.Çünkü normal ayraçlar kitabı yanlışlıkla elimden düşürdüğüm zaman olduğu yerden düşebiliyor sonra kaldığın yeri bul bulabilirsen.

5

Kitap ayracı, okuduğumuz kitaplarda ki sayfa sayılarını unutmamak için kullanılan bir eşyadır. Genellikle kağıt türü malzemelerden üretilir.

3

Kitap ayracı çok basit ama oldukça kullanışlı bir eşya kitap okurken kaldığınız yeri bulmanıza yarayacak gerekli bir şey. Sıradan kitap ayraçlarını ücretsizde bulabilirsiniz ancak bunların bir de süslüleri var çok güzel onlar paralı. Ama fark etmez nasıl olduğu önemli olan kitap sayfasını ayırarak en son nerede kaldığımızı hatırlatması.

5

Kitabı okuduktan sonra sayfayı unutmamak ve kolay bulabilmek için kullanılan bir önemli bir araçtır.

Kitap Ayracı ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.