3.9

Şekerli sakız

önce - ürün kategorisine Senasss ekledi.
17 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Şeker aromasi olan sakız. Üzerine n sure cigneyince sekeri gittigi gibi attip yenisini cignerim bu nedenle kutusu 1 saatte biter :)) genelde cocuklarin hosuna gider.

2

Şekerli sakızı pek sevmem ama tatlandıricılı sakızı çok severim ,şekerli sakız küçükken alırdık kısa ve kalın sakızdı bakkalcıya tatlı sakız istiyoruz derdik hep ama tatlandırıcilı sakız çok daha güzel ve çok daha pahalı bir sakızdır şekerli sakızı tercih etmem ben .

5

Şeker ve meyve aroması ile tatlandırılan sakız türüdür. Çiğnedikten bir süre sonra şekeri kaybolur ve tatsız bir hale gelir. En sevdiğim marka ise tipitip, vivident, şıpsevdi ve first markalarıdır. Şekerli sakızlarında farklı meyveli çeşitleri mevcuttur.

3

Içine şeker katılmış sakızdır. Şekerli sakızlar aroması gittiğinde kötü bir tada sahip oluyor. Ama şekersiz sakızlar öyle değil, aroması gittiğinde hala hoş bir tadı olmaya devam ediyor. Şekerli sakız denildiğinde benim aklıma tipitip tarzı sakızlar geliyor. Şekersiz sakız denildiğinde de aklıma first, vivident gibi sakızlar geliyor. Ayrıca bence en güzeli Falım gibi sade Falım sakizlar.

paylaş - şikayet
3

Şekerli sakız, içine şeker ilave edilmiş sakızlara denir. Genellikle renkli ve tatlı olurlar. Bu sakızları çocuklar çok sever ve çiğnerler. Ama ben şekersiz sakızları tercih ediyorum. Hem şekerli sakızlar gibi tadı geçince ağızda garip bir his bırakmıyorlar hem de diş dostular ve çabuk çabuk çürümüyorlar.

5

Genelde küçük çocukların tükettiği meyve aromalı sakızlardır. Nedenini bilmiyorum ama tatları yoğundur. Bu sakızlara benim tahminim meyvelerin yağı konduğu için tadı çok yoğun bir de aşırı şeker var insanı susatır. Susattığı için ve midenin metabolik düzenini bozduğu için kilo aldırır.

5

şekerli sakız falım markalı oluyor genelde bayda sakızlı olduktan sonra sade bir sekılde ciğneniyor sonrada sakızı cıkartıp atmak zorunda kalıyorsun zaten alabıldıgın kadar almışındır

3

Genellikle dış sağlığı için şekersiz sakızların daha faydalı olduğunu öğrendiğim günden beri şekerli sakız tüketmiyorum. Ayrıca şekerli sakızların çiğnedikçe aroması geçtiği için bir süre sonra ağızda kötü bir tat bıraktığı için şekersiz fresh olan sakızları tercih etmenizi öneririm.

5

Şekerli sakizlardan çocukluk vazgeçilmezim sulu göz o eksimtrak tat yuzumuzun şekilde şekle girmesi hala unutulmuyor bu tatlar sonra baybalon fln o renkli turuncu mavi kirmizi şıp sevdimiydi onların adı onlarda çok güzeldi kare

1

Diş çürütür şekersiz tercih ederim diş tellerimden dolayı çiğneyemiyorum

5

Şekerli sakızlardan çocukken çok alıp çiğnerdim, rengarenk renkleri ve meyveli aromalı oldukları için severdim ama şekerli sakızlar dişlerimizin erken çürümeye başlamasına sebep oluyor artık şekerli sakız çiğnemiyorum, normal falım sakızlardan alıp çiğniyorum, şekersiz olan sakızlarında aromalı olanları satılıyor onlarda gayet güzel

4

Genelde çocuklar çok sever ama ne kadar faydalı bilemem bence sekersin sakız daha faydalıdır. Diş için sağlıklı en sevdiğim şekersiz dir. Şekerli sakızı hiç sevmem hiç hoşuma gitmez.

5

Şekerli sakızların kokusu çok hoşuma gidiyor ya. Ama tadı çabuk bitiyor. Çocukken tadı bitince atardım. Hala da zaman zaman atıyorum.

paylaş - şikayet
3

Sağol tatlım ben almayım zira rejimdeyim kilo yapıyor

3

Dislerin çürümesine yardımcı olur ve. Değişik şekilde kokar... Bu nedenle damla sakızı veya naneli şekersiz sakizlar daha ilgimi çeker...

5

Çocukken sürekli çiğnediğim ve şekeri gittiğinde atıp yenisini aldığım, iki üç tanesini birden ağzıma atıp çiğnemeye çalıştığım ve o zamanlar en sevdiğim tatlardan biriydi.

Şekerli sakız ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.