5.0

Özgür Çevik

önce - kişi kategorisine syda23 ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Bu ünlü oyuncu aslında önceden popstarda birinci olmuş kişidir şarkılar çıkarmıştı ama sonra oyunculuk ile daha iyi tanınmıştı Yabancı damat dizisinde başrol oyuncusu niko olarak oynamıştı ayrıca daha sonra benim bildiğim kırgın çiçekler adlı dizide oynamıştı ben çok severdim bu oyuncuyu özellikle popstarda çok beğenmiştim.

5

Özgür Çevik oyunculuk yapan aynı zamanda eskiden müzik ile de ilgilenmiş bir ünlüdür. Özgür Çevik televizyon dünyasına katıldığı Akademi Türkiye adlı yarışma programı sayesinde adım atmıştır. Müzik yarışması ile ünlenmesine rağmen Özgür Çevik'e ait sadece bir albüm vardır. Özgür Çevik oyunculuk yaparak yoluna devam etmeyi tercih etmiştir. Özgür Çevik ilk olarak 2004 yılında Yabancı damat adlı dizi de başrol oynayarak oyunculuğa başlamıştır.

5

Özgür Çevik çok başarılı bir oyuncu aynı zamanda şarkıcıdır. En sevdiğim şarkısı ise "söylemiştim sana gitme gönlünün sahiline" diye başlayan fırtına şarkısıdır. Bu şarkının Yunanca kısmını da kendisi seslendirmektedir. Ayrıca çok sempatik biridir. Kendisini yabancı damat adlı dizide Niko karakteri ile tanımıştık.

5

Özgürcan Çevik şevkat yerimdar filmiyle ünlü olduktan sonra dizilerde oynamış ve günümüzde ikizler memo can filminde memo ve canın dayısı rolünü oynamaktadır

Özgür Çevik ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.