4.3

Ali kınık

önce - kişi kategorisine Ormanci ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Milliyetçi kimliğiyle tanınan sanatçı olup çeşitli gece ve davetlerde sahne alïr

5

En sevdiğim Sanatçılar arasındadır çok tanınmasa da onun şarkılarını çok seven bir kesim vardır mesela Son şarkıyı çal kemancı gelmeyecek o yalancı şarkısı mükemmel ötesidir Koca reis şarkısı keza öle Kurtlar sofrası şarkısı yine beğendim bir şarkısıdır o cimbomlu ben fenerli gibi itin biri gibi Ali Ayşeyi seviyor gibi Güzel şarkıların kahramanıdır

5

Milliyetçi bir sanatçıdır. Milliyetçi hareket partisine mensuptur. Çoğu şarkısı vatan, millet gibi kavramlar işlemektedir. Her insan bilmez veya bilmemezlikten gelir. Çünkü milliyetçi bir partiye mensup olduğundan dolayı. Ali Kınık’ın en sevildiği şarkılardan ve o şarkıya müzik piyasasına damga vuran şarkısı, “Ali Ayşe’yi seviyor”dur. Bu şarkıdan başka sevenler her şarkısını sever ama bir kaç şarkısını daha çok sever. Bu şarkılar, çal kemancı, reis, hapiste yatarım gibi şarkılara sahiptir.

5

Şuan 45 yaşında müzisyen, bestekâr ve söz yazarıdır. Milliyetçi duruşuyla ön plana çıkan ve sesiyle herkesi kendisine hayran bırakan değerli bir sestir. Kendisini beğenerek dinliyor, yorumlarında anlam ve hissiyatın dibine vuruyoruz. Selam olsun Sana Ey gönlü güzel insan..

3

Milliyetçi bir şarkıcı ve söz yazarıdır. Geniş kitleler tarafından uzun yıllar boyunca sevilmiş ve dinlenmiştir. Kendisi gibi birçok farklı söz yazarı içinde değerli şarkılar yazmıştır. Bugün hala geniş bir kitle tarafından dinlenmektedir. Ancak genç kesimlerin onu çok dinlediğini ve bildiğini sanmıyorum çünkü bir popüler kültür öğesi değildir.

3

Ali Kınık milletçi şarkılar yazan ve söyleyen büyük bir kitle tarafından çok uzun yıllar boyunca takip edilmiş bir şarkıcıdır. Günümüzde hala sevenleri ve dinleyenleri bulunmaktadır. Birçok insan tarafından hala takip edilmektedir. Ancak genç kitle tarafından pek bilinmemektedir. Bunun en büyük sebebi bu isimlerin popüler kültür öğesi olmamasıdır.

Ali kınık ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.