4.0

Avea

önce - kurum kategorisine gonca99 ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Avea Türkiye'nin 3. büyük GSM operatörüydü. Türkiye nüfusu'nun % 98'ine hizmet vermekteydi. 26 Ocak 2016 tarihi itibarı ile, üst grubu olan Türk Telekom ile birleşmiştir ve kendini feshetmiştir. Böylelikle Avea markası son bulmuş ve Türk Telekom Mobil olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

4

Daha önce, Türkiye'nin üçüncü Gsm operatörü olan Aria ve dördüncüsü olan Aycell'in birleşmesiyle kuruldu ve baş harflerine atıf yapılarak "a ve a" adını almıştı diye tahmin ediyorum. Şu anda Türk Telekom bünyesinde faaliyetlerine devam etmektedir.

5

Evvelde Aycel ve Aria isimli iki aden operatörün birleşmesi ile A ve A anlamana gelen operatördür.Devlet destekli idi bildiğim kadarı ile ve 4,5 g vs gibi hizmetlerde her zaman Turkcell ve Vodafone den sonra gelir. Hizmet kalitesi olarak fena değildir.Daha çok uygun fiyatlı tarifeler çıkartır.

5

Aycell ve Aria'nın birleşerek oluşturduğu şirkettir. Bu iki şirket bakmamak adına güçlerini birleştirdi. 2000'li yılların başında Turkcell ve Telsim sonradan Vodafone olup piyasayı ele geçirmişti. O yüzden bu iki firma bakmamak adına güçlerini birleştirdi. Her ne kadar şu an bile çekme sorunu olsa da ucuz fiyat ve avantajlı paketleri olan bir firmadır

3

Avea Türkiye'de bulunan Jason şirketlerinden biridir büyüklük olarak 3 sırada yer almaktadır Onun öncesinde Turkcell'den Vodafone vardır diğer markalara göre Avea'nın tarifesi çok daha ucuzdur Ama her yerde çekmez Ben Türk Sadece bir insan olarak her ne kadar pahalı olsada her yerde çekmesinden memnunum

paylaş - şikayet

Avea ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.