4.3

Alaturka tuvalet

önce - diğer kategorisine Ormanci ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

En eski tuvalet tipidir temiz ve hijyenik bir yöntemdir.

5

Eski tuvalet tipidir.Çömelerek ihtiyaç giderildiği için insan anatomisine en uygun olan tuvalet tipidir.Ayrıca daha hijyeniktir.

5

Alaturka tuvalet, eski tip olan ama hala kullanılan bir tuvalet tipidir. Alaturka tuvalet, alafranga tuvalete göre çok daha hijyenik ve sağlıklıdır. Çoğumuzun evinde hala bulunan bir tuvalet tipidir.

5

Dışarıdan gelenler yabancılar karşılaştıkları zaman şaşırıyorlar şok oluyorlar eski tuvalet şekline ama artık klozet var evlerde olmasa eski bir yapı olsa bile oraya taktırma şansın var yeni yapılan evler yeni sisteme göre inşa ediliyor

3

cocukken cok izlerdim sari tuylu tembel obur pazartesileri sevmeyen ve kopek arkadasiyla anlasan kedi cizgi film kahramani

3

Benim için o kadar önemli değil Alaturka olmuş normal tuvalet olmuş sonuçta lavaboya görmek ihtiyacımı görüyorum tamamdır Yeter ki Temiz ve hijyenik olsun

4

Alaturka tuvalet eskiden kullanılan ve hala fazla olmasada olan ve kullanılan bir tuvalettir. Cömelerek kullanılan ve insan anatomisine en çok uyan ve çok temiz ve hijyenik bir tuvalettir. Artık klozetler bulunsada bana göre alaturka tuvalet daha iyi çünkü daha temiz geliyor bana.cogu evde klozet ve alaturka tuvaleler bulunuyor.

4

Alaturka tuvaletleri çok eski zamandan belli kullanılsa da şimdi şimdi klozet devri başlatmaya çalışan bir çok kişi var. Sağlık açısından klozet hiç bir şekilde hijyenik değil. Ama tabii ki şöyle bir durum da var.Yaşlılar için ya da bel sorunu çeken insanlar için klozeti kullanmaları daha doğru bulunuyor.

5

Bizim evde bulunan tuvalet tipidir. Daha eskiden her ev bu tipte tuvalete sahipken artık birçoğu klozet tuvalete geçmiştir. Klozet tuvalette oturacak yer varken alaturka da oturamazsın. Kimi alaturkayı hala severken kimi de klozet ister. Klozet daha rahat olduğu için uzun süre çıkmayanlar bulunurken alaturka tuvalette bir süre sonra ayaklar hissedilmeyeceği için bu mümkün olduğunu düşünmüyorum.

5

Alaturka tuvalet hala çoğu evde bulunan bir tuvalet tipidir. Bu tuvaletlerde klozet yerine yer sistemi bulunur. Oturmak sıkıntı çeken bazı kişiler için zor olur mesela. Sağlık açısından daha hijyenik olduğunu düşünüyorum.

Alaturka tuvalet ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.