4.8

Zeki alasya

önce - kişi kategorisine mersinli ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Kıbrıslı İstanbul da doğmuş sinema sanatçısı tiyatro oyuncusu bir çok dizide rol almış Metin akpınar ile eski yıllarda eküri misali filmler çekmiş komedi filmlerinde bir çok kez baş rol oynamış üstad

5

Zeki Alasya, Metin Akpınar ile birlikte komedi türünde çok filmlerde oynayarak, bu ülkenin insanının mutlu olması gülmesi için çaba vermiş sinema sanatçısıdır. Sinema sektörü öldükten sonra dizi sektörüne geçmiş yıllarca çiçek taksi durağı dizisinde rol almıştır. Çok büyük bir sanatçıdır.

5

Rahmetli Zeki Alasya Metin Akpinarla birlikte gayet başarılı filmlere imza atmışlardır. Çok sevilen ve izlenen filmlerde rol almistir. Kemal Sunal ilede bir çok filmde rol almıştır. Son zamanlarda dizilerdede rol almıştır. Beklenmeyen bir zamanda aramizdan ayrılmıştır. Mekânı cennet olsun..

paylaş - şikayet
5

Zeki Alasya, İstanbul doğumlu sinema ve tiyatro sanatçıdır. 2015 yılında kaybettiğimiz ünlü oyunca yeşilçamın da gözde oyuncularındandır. Kendisini en sık olarak köyden indim şehre adlı filminde ki Himmet rolü ile hatırlıyorum. Mekanı cennet olsun.

5

Zeki Alasya, İstanbul'da doğan Türk sinemasının en başarılı sanatçılarından bir tanesidir. Kendisi birçok rolde oynamıştır. Özellikle çoğu filmde Metin Akpınar ile ayrılmaz ikilidirler. Köyden İndim Şehire, Mavi Boncuk, Aslan Bacanak, Petrol Kralları gibi filmlerde oynamıştır.

4

Zeki alasya diyince aklıma Akasya duragı geliyor aklıma :)

Zeki alasya ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.