4.6

Özgecan Aslan

önce - kişi kategorisine mersinli ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Konuyu Mersinli olduğum için açtım Evine gelebilmek için bindiği araçta tecavüze uğranmasına karşı koyduğu için öldürülen Özgecan Aslan Allah rahmet eylesin sizlerden de bir şeyler duymak isterim bu konu hakkında

5

Kötü niyetli ve zihniyetli insanlar olduğu sürece daha kaç kişiyi kurban veririz biz böyle ne kadar kötü haysiyetsiz insan var ya yazık hepsinin canı cehenneme , kahrolsun yok olsun pis zihniyetli insanlar , böyle adi insanlar yüzünden sürekli korku içindeyiz.

4

Baba ogul un tecavüz une ugrayan ve oldurulen genc kızımız allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

5

Türkiye'nin yaşadığı en büyük utançlardan biridir. İki kendini bilmez sapık zihniyetli insanın harcadığı gencecik bir kızdır. Bir daha yaşanmaması umuduyla diyip bu dediğime inanmak istiyorum fakat daha sene başlayalı iki ayı bile tamamlamamışken ölen kadın sayısı 30dur.

4

Allah ailesene sabır ve şifa versin, bunu yapan adi insanlar gereken cezalarını aldılar çok şükür. Ama bunlar gibi belkide bir sürü pislik insanlar vardır ortalıkta inşallah allah onlarında belalarını verir.

3

Annesi, "Kızım çok acı çekmiştir, keşke silahla vursalardı." diyecek kadar derin bir acı yaşamıştır. En ölü vicdanları dahi harekete geçirecek bir sözdür bu... En vahşice işlenmiş cinayetlerden biridir ve ülkemizde işlenmiş olması utanç vericidir.

5

Özgecan Alsan, dört yıl önce on bir şubatta vahşice katledilen güzeller güzeli melek gibi genç bir kızdır. Özgecan'ın tek suçu eve gitmek için bindiği minibüste kalan son yolcu olmasıdır. Kendisi söylemeye bile içimin elvermediği işkencelere maruz kalmıştır. Ailesi çok büyük acılar çekmiştir. Ailesine sabır diliyorum. Huzur içinde uyusun.

5

Çok kötü bir durum ALLAH kimseye yasatmasin insanlık dışı yaratıkların zarar verdiği gencecik bir kız ve ailesini mahfeden aptal insanlar . ALLAH onun ailesine yardımcı olsun . Öyle insanlarda beter olsun inşallah. Bir ananın canını yaktığı kadar yansinlar.

Özgecan Aslan ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.