4.0

Martıları beslemek

önce - diğer kategorisine durusel ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Sabah ilk işim martıları beslemek olacak onlara simit vermek ekmek vermek çok keyifli insana huzur veriyor

5

Simit atmak çok güzel de aslında bu hayvanlar etçil olduklarıniiçin atmamak gerekiyormuş galiba... Simiti görünce hepsi toplaşıp çığlık çığlığa istiyorlar. Ben de anlamadım ki ne yapmak istiyorlar... ;)

2

Martılar iyi hayvanlarmış gibi görünüyorlar ama aslında belgesellerde pekde öyle görmüyoruz kendi yavrularına zarar veriyorlar çelimsiz olan yavruyu yuvadan atmaya çalışıyorlar , bazı insanlar gemideyken havaya simit atarlar onlarda bu simitleri kapıp yiyor bi martılar ben çok sevmiyorum bu hayvanları.

2

Martılar etçil hayvanlardır. Ama yurdum insanı martılara simit atarak etçil hayvanları simite alıştırmışlardır. Dünyada nereye giderseniz gidin bu hayvanların balık dışında bir yiyecek yemediğini göreceksiniz.

4

Martılar özellikle istanbul halki tarafından bilinen bir kuş türlerinden birtanesidir.Boğazda karşılaştığımız kuş türüdür Martılar adeta istabul sehrimizle özdeşleşmiştir nerdeyse boğazın tamaminda martılara rastlamak mümkündür.Ayrica istabul ile ilgili birçok şiire konu olmuştur

5

Bizim burada İstanbul gibi değil İstanbul da martılar camlara geliyormuş camları tıklıyormuş vapurlardan simit atılıyormuş bizim burada bu kadar cana yakın değiller az olduklarından dolayı sanırım genelde deniz üstündeki küçük balıkları yakalayıp yiyorlar geldi de biz mi vermedik

Martıları beslemek ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.